Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Safran- İran
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,

Sporda cok efendi iranlı bir cocukla tanıstım. Turk dizilerinden ogrenmis turkceyi. Konusurken efendim falan diye konusan pırlanta gibi bir oglan. Burada dusuk bir maasla fitness hocalıgı yapıyor. 3 ayda bir irana girip cıkması gerekiyor pasaport icin. Gecen gun gitti, aklıma geldi dedim kaliteli safran bulursan getir ordan biraz karla sana cep harclıgı cıksın.
Safran isteyen olurmu veya irandan isteginiz varsa, devamlı giden bu genc kardesimizden isteyebiliriz aklınızda olsun.
Safran baktım internette gramı 15 lira falan. Cocuga dedim o fiyatları gecmeden kaliteli birsey bulursan ese dosta soylerim.
Bilgi olsun ileride bir istek vs. olur boyle bir arkadasla tanıstık, iran kapımız acılmıstır hayırlı olsun. Smile
@dikdik_s Üstat, geleneksel tıraş için ilginç neler varmış İran'da?
Bir de pilavlık fıstık da bizdekinden çok daha ucuza getirebilir diye tahmin ediyorum.
2016 yilinda 2 ay Tahran'da yasadim. Genel olarak sakal tirasi olmadiklari icin, FMCG kanalinda pek fazla urun yok. Kozmetik kismi Arko, kullan-at bicak kismini Dorco domino ediyor. Ben proraso stoklu gittigim icin Dorco DE bicak disinda alisveris yapmadim. Bir de Dorco'nun Wilkinson tarzi 2 parca full plastik bicak tutucusu vardi. 5 adet bicakla birlikte blisterli ambalajda. Tiras disi ne vardi derseniz bol bol alkolsuz meyve aromali bira tuketiyorlar. Birde Doo Gazal marka caylari var. Bergamotlu olanina orada alistim. Hala giden gelene rica edip tedarik ediyorum. Baska cay almiyorum eve. Resimleri atarim.

Iran'da berberlerde sakal tirasi yasak bu arada Smile

fc5f009008e5ee32890fe8a3ab71be61.jpg
2828f04dbda1292605aecf7f6ff6f8e8.jpg
93ce58ec68c7b6e8c2e1e9f1dc201782.jpg

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@korgunv geçen hafta Adana’dan aldım bu çayı. Uzaklarda aramanıza gerek yok aklınızda bulunsun. Smile
(14/01/2019, Saat: 19:49)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2016 yilinda 2 ay Tahran'da yasadim. Genel olarak sakal tirasi olmadiklari icin, FMCG kanalinda pek fazla urun yok. Kozmetik kismi Arko, kullan-at bicak kismini Dorco domino ediyor. Ben proraso stoklu gittigim icin Dorco DE bicak disinda alisveris yapmadim. Bir de Dorco'nun Wilkinson tarzi 2 parca full plastik bicak tutucusu vardi. 5 adet bicakla birlikte blisterli ambalajda. Tiras disi ne vardi derseniz bol bol alkolsuz meyve aromali bira tuketiyorlar. Birde Doo Gazal marka caylari var. Bergamotlu olanina orada alistim. Hala giden gelene rica edip tedarik ediyorum. Baska cay almiyorum eve. Resimleri atarim.

Iran'da berberlerde sakal tirasi yasak bu arada Smile

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Ben bir otelin berberinde sakal tıraşı olmuştum. Belki otel diyedirSmile


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi