Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Safety razorlarin iki tarafi farkli agresiflikte mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Nereye acacagimi kestiremedim komsularim,butun safety razorlarin bir tarafi farkli bir tarafi farkli sertlikte mi ? Sanki yumada boyle bir olay vardi,gilette antika aletlerimin de sanki bir tarafi daha agresif gibi.
(04/01/2019, Saat: 00:20)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nereye acacagimi kestiremedim komsularim,butun safety razorlarin bir tarafi farkli bir tarafi farkli sertlikte mi ? Sanki yumada boyle bir olay vardi,gilette antika aletlerimin de sanki bir tarafi daha agresif gibi.
Yuma'nın tarzı asimetrik. Güncel başka ne var kullanıp da bu sorunu yaşadığınız?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
(04/01/2019, Saat: 00:30)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yuma'nın tarzı asimetrik. Güncel başka ne var kullanıp da bu sorunu yaşadığınız?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi

plasebo etkiside olabilir,gilette bal end techtede var sanki.Yani ama plasebo olabilir forumda gordugumu hatirliyorum .
Butun safety razorlarin bir tarafi farkli bir tarafi farkli sertlikte mi dir sorunuzun cevabı hayır. Oyle olan kısıtlı birkac marka model var ama.
Bahsettiginiz problem makinaların farklı jilet markalarını kullanabilsin diye makinaların jilet tutucularına verilen micrometrik boslukdan dolayı oluyor. Jiletinizi taktıktan sonra kafayı tam sıkmadan ustten kus bakısı jiletin tam ortada oldugunuzu kontrol ederek sıkarsanız cogunlukla bu yasadıgınız sorunun ustunden gelebilirsiniz. Cogu celik veya kaliteli markalarda bu tarz sorunlar pek olmuyor.