Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gaziantep'ten selamlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Merhabalar. Klasik traşta aranıza yeni katıldım. Uzun süredir elimden geldiğince forumdaki yazıları inceliyorum. Memuriyet sebebiyle haftada beş gün tıraş oluyorum. Klasik tıraşa başlayana kadar köpük ve kartuşlu makina ile tıraş oluyordum. Cildim yağlı, sakallarım çok yoğun olmamakla birlikte sert bir yapıya sahip.
Forum tam bir derya. Oku oku insan doyamıyor. Sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Kırk küsur yaşında bile öğrenecek ne çok şey buluyor insan Smile
Şimdiden sizler gibi komşulara sahip olmanın ( uzun süredir gizli takipçiniz olarak) mutluluğu içindeyim.
Gaziantep'e yeni taşındım ve şuana kadar birkaç berber toptancısı dışında klasik tıraş malzemeleri temin edebileceğim (internet harici en azından elime alıp hissedip inceleyebileceğim) bir yer keşfedemedim. Bu konu ile ilgili de önerilerinize açığımSmile
Aramıza hoş geldiniz komşum keyifli forumlar
(20/12/2018, Saat: 02:46)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoş geldiniz komşum keyifli forumlar

Sağolun komşum Smile
Hoş geldiniz, daim olmanız dileği ile... Smile
Hoşgeldiniz. Gaziantep'e selamlar, köpüğünüz bol, jiletiniz keskin olsun.
Hoşgeldiniz komşum eğer Gaziantep'te malzeme satın alabileceğimiz bir toptancı veya kozmetikçi bulursanız haber eder misiniz ? Yarı Antepli sayılırım ve yakın zamanda orada olacağım.
Hazır köpük ve kartuşludan sonra güzel bir geçiş olmuş olmalı sizin için. Hoşgeldiniz..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
(20/12/2018, Saat: 08:40)Hüseyin İbiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz komşum eğer Gaziantep'te malzeme satın alabileceğimiz bir toptancı veya kozmetikçi bulursanız haber eder misiniz ? Yarı Antepli sayılırım ve yakın zamanda orada olacağım.

Belediye işhanı diye biryer buldum merkezde orada birkaç tane berber malzemesi satan toptancı var. En azından jilet çeşitlerinden biraz, arko sabun, sabun basmalık basit kap falan var ama makina sadece yuma, tima ve wilkinson gördüm. Demir ticaret iyi dedi bir berbee.

(20/12/2018, Saat: 06:33)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz, daim olmanız dileği ile... Smile

Sağolun komşum.

(20/12/2018, Saat: 08:01)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz. Gaziantep'e selamlar, köpüğünüz bol, jiletiniz keskin olsun.

Çok sağolun komşum.

(20/12/2018, Saat: 09:09)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hazır köpük ve kartuşludan sonra güzel bir geçiş olmuş olmalı sizin için. Hoşgeldiniz..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi

Çok sağolun komşum. Teknikte biraz eksiklerim var hala özellikle boyun bölgesi ve çenede henüz istediğim sonuçları tam alamadım. Görüntüde sıkıntı olmamsına rağmen (iki perde yapıyorum) elle yokladığımda ufak tefek kalanlar oluyor Smile zaman herşeyin ilacıdır.
Hoş geldiniz, Gaziantep'e selamlar Smile
(20/12/2018, Saat: 11:58)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz, Gaziantep'e selamlar Smile

Teşekkürler komşum hoş bulduk.
Sayfalar: 1 2 3 4 5