Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Erkek Bakım, Tıraş ve Sağlık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar, ara sıra kahveye giderim. Bugün de kahveden yeni geldim. Kahvede oturan gençlerin ortalama yaşı 20 ila 30 arasındaki kişilerden oluşmuştu. Çoğu çalışan kesimdi . Fakat gözlemlediğim kadarıyla tamamı en az iki haftalık tıraş olmamış ve bakımsızlığın tavan yaptığını gördüm. İnanın bakımsız dediğimde sakaldan dolayı değildi. Çünkü sakal bırakıp bakımlı olan çok tanıdığım var. Bunların çoğunluğu öyle değildi. Bir çoğu berbere bile üç dört ay önce gitmişti. Hepsinin elinde son model akıllı telefonlar vardı. Gerçekten bu vatandaşlarımızın çoğu da mutsuzdu. Güzel ülkemizin güzel insanları niye böyle diye düşündüm. Bir yerde eksik var. En kötü şartlarda bile kendi tıraş sabununu üretmiş. Dünya pazarında tercih edilen sabunumuzu üretmeyi başarmış bu milletin gençleri niye böyle diye düşündürdü.
İnşallah böyle sitelerle burda yazı paylaşan ve hayata bakan insanların çoğalması dileğiyle. Çünkü hayat ve üretim belli bir disiplinle gelişeceğine inanıyorum.
(12/02/2019, Saat: 01:21)maniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar, ara sıra kahveye giderim. Bugün de kahveden yeni geldim. Kahvede oturan gençlerin ortalama yaşı 20 ila 30 arasındaki kişilerden oluşmuştu. Çoğu çalışan kesimdi . Fakat gözlemlediğim kadarıyla tamamı en az iki haftalık tıraş olmamış ve bakımsızlığın tavan yaptığını gördüm. İnanın bakımsız dediğimde sakaldan dolayı değildi. Çünkü sakal bırakıp bakımlı olan çok tanıdığım var. Bunların çoğunluğu öyle değildi. Bir çoğu berbere bile üç dört ay önce gitmişti. Hepsinin elinde son model akıllı telefonlar vardı. Gerçekten bu vatandaşlarımızın çoğu da mutsuzdu. Güzel ülkemizin güzel insanları niye böyle diye düşündüm. Bir yerde eksik var. En kötü şartlarda bile kendi tıraş sabununu üretmiş. Dünya pazarında tercih edilen sabunumuzu üretmeyi başarmış bu milletin gençleri niye böyle diye düşündürdü.
İnşallah böyle sitelerle burda yazı paylaşan ve hayata bakan insanların çoğalması dileğiyle. Çünkü hayat ve üretim belli bir disiplinle gelişeceğine inanıyorum.
Hocam niye mutlu olalım ki, şampuan almak bile lüks. Diğer ülkelerdeki akranlarım para biriktiriyor, eğleniyor, geziyor. Kendilerini geliştiriyorlar. Bense bunların hiçbirini yapamadığım gibi bir de dışarıda kız arkadaşımın elini tutsam dahi öldürecek gibi bakan insanlarla bir arada yaşıyorum.
Ülkemizde maalesef beyefendilik kültürü ölmek üzere. Uğur Dündar'ın yıllar önce uyuşturucu kaçakcısıyla yapmış olduğu bir röportaj vardı. O geldi aklıma adam suçlu ama ne kadar beyefendi konuşuyor. Tıraşını da olmuş. Big Grin Suçlu bile beyefendi o dönemlerde. Ekonominin mutlaka etkisi var bu duruma ancak beyefendilik ekonomik gelişmişlikle veya başka bir nedenle değişmemeli. Bakımdan ve kozmetiğinden bahsedecek olursak Arko sabun 3 lira Permatik 2 lira. Big Grin
Sayfalar: 1 2 3