Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yurtdışından Hangi Afterhave
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba

Türkiye'de dünyaya kıyasla çok az aftershave seçeneği var. Yurtdışına çıktığımızda ya da birine getirtmek istediğimizde ne getirtebilirim diye küçük çaplı bir araştırmak yapmak istedim. bir örnek olmak üzere https://www.westcoastshaving.com/collect...ter-shaves sitesinde linkteki ürünler mevcut. Tabii kendi adıma birçoğunun ne kalitesini ne de kokusunu bilmiyorum. Bu yüzden bilenlerden tavsiye almak istedim... Yurtdışından hangi aftershave getirmek isterdiniz?
1- CAPTAIN'S CHOICE BAY RUM AFTERSHAVE
2- FINE CLASSIC AFTER SHAVE, AMERICAN BLEND
3- THAYERS ALCOHOL-FREE CUCUMBER WITCH HAZEL
4-PINAUD CLUBMAN VIRGIN ISLAND BAY RUM
koku ve performans olarak oncelikli tercih edilebilecek markalar, Penhaligon's blenheim bouquette ve sartorial, geo f. trumper curzon, stirling (ben en cok coniferous u begendim, icine mentol ekletmemek lazim abartiyorlar.)
İmpa ve razorusta aslinda hos alternatifler olmasi ile beraber stirlingler benim de tercihim olurdu acikcasi onun disinda fine platinium creed aventus seven biriyseniz sizi oldukca mutlu da eder Smile turkiyede bulunsa da fais fiyatli olan thayers witch hazel turkiyede satilanlara nazaran daha iyi performans gosterdigi soyleniliyor onun disinda yine myrsol aftershave ler cok tutulan urunler son olarak ta @aersin abinin öve öve bitiremedigi PAA aftershaveleri var ki onlar da dusunulebilir Smile

Ozeltle yurtdisindan alkolsuz olanlar bir sekilde getirtilebiliyor alacaksaniz bence alkollu olanlardan merak ettiklerinize baktirin derim Smile
Stirling, Fine, Trueffit &Hill, Speick, Henri et Victoria, Thayers, Phoenix, Wholly Kaw, Razorock ve Captain's Choice kullandım.
Stirling hem koku hem de koruyuculuk olarak açık ara önde benim için, Stirling bi yana diğer hepsi bir yana. İkinci sıra Phoenix. Yurtdişı çok zahmetli, bu ikisi dışındakileri bir daha almak için bu zahmete katlanmam herhalde..

Radarımda ise Declaration Grooming İkarus, Barrister & Mann Reserve, Oleo, CRSW, Sudsy Soapery ve Mickey Lee var.
DG ve B&M'dan çok ümitliyim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(12/12/2018, Saat: 22:23)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Stirling, Fine, Trueffit &Hill, Speick, Henri et Victoria, Thayers, Phoenix, Wholly Kaw, Razorock ve Captain's Choice kullandım.
Stirling hem koku hem de koruyuculuk olarak açık ara önde benim için, Stirling bi yana diğer hepsi bir yana. İkinci sıra Phoenix. Yurtdişı çok zahmetli, bu ikisi dışındakileri  bir daha almak için bu zahmete katlanmam herhalde..

Radarımda ise Declaration Grooming  İkarus, Barrister & Mann Reserve, Oleo, CRSW, Sudsy Soapery ve Mickey Lee var.
DG ve B&M'dan çok ümitliyim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kadar güzel ifade etmişsin ki @Men-sup komşu stirling ve phoenix denemek şart oldu. Kaldı ki stirling konusunda neredeyse ittifak var... Ve ayrıca radarınızda bazı aftershave'lerin olması bu konuda sizin de ciddi bir araştırma yaptığınızı gösteriyor. İlerideki süreçte bunlardan denediklerinizin yorumlarını da paylaşırsanız çok sevinirim kendi adıma..