Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Üst Seviyede Ekonomik Tıraş Aleti Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Daha önce böyle bir forumun olduğundan haberim yoktu. Neyse konuya gireyim. Ben kendimi bildim bileli, geleneksel tıraş oluyorum. Kullandığım alet kelebek tipi ucuz bir makine. Yıllar önce 7 liraya mı ne almıştım. 10 yılı aşkındır hep bunu kullandım.
Hazır böyle bir forumu keşfetmişken alet tavsiyesine karar verdim.
Şu anda kullandığım makine iyi ama bana yüzümü kesme kanatma endişesi yaratmayacak ve hızlı tıraş olmamı sağlayacak fiyatı uygun bir makine arıyorum.
Şu anki makine:
wvwga0.jpg
Foruma hoşgeldiniz, tıraş konforunuzu yükseltmek istyorsanız tıraş aletinden ziyade yeni sabun ve fırça çeşitlerini araştırmanızı tavsiye ederim.
Cokomoko komsum hosgeldiniz. Yukaridaki makine gibi cevir-ac tarzi mi bir makine mi ariyorsunuz? Yoksa bu konuda bir tercihiniz yok mu fiyat haricinde.
(09/12/2018, Saat: 00:48)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cokomoko komsum hosgeldiniz. Yukaridaki makine gibi cevir-ac tarzi mi bir makine mi ariyorsunuz? Yoksa bu konuda bir tercihiniz yok mu fiyat haricinde.

Aslında farketmez, bu makinenin sevdiğim yanı hafif olması, elimi yormuyor, ama nasıl izah edeyim, hafifliğinden dolayı cilde temasta bazen problem oluyor gibi. Hani arabanın yol tutuşu vardır ya onun gibi düşünün.
10 yıldır bu beni iyi götürdü, ama sıkıldım gibi. Jilet olarak derby kullandım hep, aslında pek kaliteli değil jilet ama toptan almıştım hala da var bende. Bitmedi.
Bir jilet önerisi de alsam fena olmaz.
Fırça sanırım banatın domuz kılı olabilir emin değilim 10 yılı geçti.
Batmanforever arkadaşıma katılıyorum. Tıraşta her kullandığın malzeme tıraş konforuna etki ediyor.
Yani makinede sorun yok mu ya da jilet?
Daha rahat ve hızlı bir kesim için.
Mild, agir, saglam, ve uygun fiyatli bir TTO icin onerim: https://www.aliexpress.com/item/Qshave-M...7667694e80
(09/12/2018, Saat: 01:13)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mild, agir, saglam, ve uygun fiyatli bir TTO icin onerim: https://www.aliexpress.com/item/Qshave-M...7667694e80

Aslında yine bu forumda paylaşılan şu modeli beğendim https://m.aliexpress.com/item/3279132550...sstype=600
Ama bunda jileti açıp koyma yeri zamanla aşınır diye düşündüm. Bir de bunda 12345 gibi sayılar seviye mi ayarlıyor anlamadım?
Jilet tavsiyesi de alabilir miyim?
(09/12/2018, Saat: 01:18)cokomoko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında yine bu forumda paylaşılan şu modeli beğendim https://m.aliexpress.com/item/3279132550...sstype=600
Ama bunda jileti açıp koyma yeri zamanla aşınır diye düşündüm. Bir de bunda 12345 gibi sayılar seviye mi ayarlıyor anlamadım?
Jilet tavsiyesi de alabilir miyim?

Ben bu TTO'yu begenerek kullaniyorum. Makine komple pirinc ve 75-80 gram araliginda. Forumda genelde mild bulunuyor ama cildi yormadan, gunluk tras icin ideal. Tabii sakal ve cilt yapiniza uyar mi bilmem. Gunmetal versiyonu var bende: https://www.aliexpress.com/item/Qshave-D...6c5b1vFgKN
Rimei
Wilkinson classic
Yada
ming shi
Sayfalar: 1 2 3