Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Üst Seviyede Ekonomik Tıraş Aleti Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ondula demisken, ben de bir Ondula var, inanilmaz kaliteli bir alet. Yukaridaki resimdeki alete pek benzemiyor acikcasi. Gillette Knack'in bire bir kopyasi, pirinc ustune krom kaplamasi hala isil isil, ve tam kararinda bir agresifligi var.
Ben son zamanlarda birebir forum üyesi arkadaşlarla görüşmem sonucu şunu gördüm rimei,vilkinson,yuma,ed.jaeger vs.aletleri tavsiye sonucunda aldıklarını vede bunları daha sonra  pek sık kullanmadıklarını ,başka aletlere yöneldiklerini, bu deneyimimi sizlerle paylaşmak isterim.
(09/12/2018, Saat: 17:00)SirinBaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hem üst seviye hem ekonomik zor gibi
Üstüne biraz daha koyup 2.el vintage gillette aletler alıp uzun süre keyifle kullanabilirsiniz

Komşum'un önerisine katılmakla beraber "2 inci eL" vintage gillette aletler harici de düşünülebilir. Üst Seviyede Ekonomik Tıraş Aleti Tavsiyesi anca böyle olur.
(26/12/2018, Saat: 13:49)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben son zamanlarda birebir forum üyesi arkadaşlarla görüşmem sonucu şunu gördüm rimei,vilkinson,yuma,ed.jaeger vs.aletleri tavsiye sonucunda aldıklarını vede bunları daha sonra  pek sık kullanmadıklarını ,başka aletlere yöneldiklerini, bu deneyimimi sizlerle paylaşmak isterim.
Kesinlikle doğru bir tespit (benim için geçerli) bu şekilde ben de çok arkadaşa şahit oldum. Gerçi biraz yeni ürün deneme arzusu da işin rengini değiştiriyor.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3