Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Mühle Yabani İğde Özlü Balsam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(10/12/2018, Saat: 08:56)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mühle'nin yabani iğde özlü sabununu yıllar evvel kullanmıştım. Kokusu güzel, performans tatmin edici değil ki tekrar almamışım. Smile

Değerli komşum o zaman sabunu alma listesinden çıkaralım mıSmile)
Sırf koku için alınır mı emin değilim. Siz yine kendi araştırmanızı yapın ama benim aklımda kalan sabunun performansının iyi olmadığı yönündeydi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(10/12/2018, Saat: 14:40)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf koku için alınır mı emin değilim. Siz yine kendi araştırmanızı yapın ama benim aklımda kalan sabunun performansının iyi olmadığı yönündeydi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle, kokusu için ben de tercih etmem. Performans çok önemli.
Edwin Jagger ile aynı sabun olduğunu öğrendiğimde daha uygun fiyatlı diye EJ tercih etmiştim. Performans ortalamaydı ama kokusunu (limon ve aloe vera) çok beğenmiştim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son zamanlarda kullandığım, cildi yatıştıran, nemlendiren, yapış yapış olmayan, yağlı bir tabaka bırakmayan, kokusunu da beğendiğim bence mükemmel bir balsam. Diğerlerini kullandığımda illa ki losyon kullanma ihtiyacı duyardım bunda ihtiyaç duymuyorum. Almak isteyenler düşünmeden alabilirler. Fiyatı biraz pahalı o ayrı.
(25/01/2019, Saat: 14:25)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son zamanlarda kullandığım, cildi yatıştıran, nemlendiren, yapış yapış olmayan, yağlı bir tabaka bırakmayan, kokusunu da beğendiğim bence mükemmel bir balsam. Diğerlerini kullandığımda illa ki losyon kullanma ihtiyacı duyardım bunda ihtiyaç duymuyorum.  Almak isteyenler düşünmeden alabilirler. Fiyatı biraz pahalı o ayrı.

Komşum Mühle Yabani İğde özlü balsam üst düzey bir koruma, yatıştırıcılık, nemlendirme ve rahatlık veren bir balsam diye düşünüyorum. Denemeyenler için rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Mühlenin Yabani iğde sabununun çok şık porselen kabında almıştım bence kokusu çok güzel köpük kalitesi de çok iyi, genel anlamda perfomansı ise bana göre ortalama düzeyde ama asla kötü diyemem balsamları ise bence üst seviyede .


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi kaç gündür aloe vera olanını kullanıyorum. Ciltte bıraktığı nemlendirme etkisi baya uzun sürüyormuş açıkçası. Emilimi de çok çabuk ve ciltte rahatsız edici bir tabaka bırakmıyor ki daha önce kullandığım nivea balsamlardan sırf bu yüzden tiksinmiş, uzun zamandır da balsam kullanmamıştım. Koku doğal ve beklediğimden daha maskülen çıktı. Çok farkedilir değil, rahatsız da etmiyor haliyle. Gerçi ben çok severim aloe vera kokusunu. Bittiğinde yabani iğde özlü olanı alabilirim gene indirim döneminde, memnun kaldım açıkçası. Lakin fiyat gerçekten normal haliyle çok yüksek. Hani o fiyata değer mi değmez mi mevzusuna girmiyorum ama hakikaten yüksek.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün kargodan gelen mühle sandal losyonu denediğimde sentetik olmayan çok güzel bir kokusu olduğunu gördüm,önümüz yaz olduğu için dolabımın arka planına koydum,malum serin havalarda kullanılan bir losyon.
Kış geldi Bi bakayım dedim. Sevdiğim bir ürün. Sadece 1 sene içinde fiyatı 2 katından fazla artmış gerçekten inanılmaz.

Bu ekonomik şartlarda tedarikçilerin ayakta kalmayı başarması daha da inanılmaz gerçi.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2