Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yılbaşı Hediye Organizasyonu 5 (2018-2019)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Çekiliş kazanan arkadaşları tebrik ederim. Sağlıkla kullansınlar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yılı böyle güzel bir organizasyonla bitirmek tatmin edici oldu. Düzenleyen arkadaslara ve destek olan sponsorlara tekrar teşekkürler.
Öncelikle bu güzel organizasyonda emeği geçen yöneticiler başta olmak üzere, sponsorlara, katılımcılara ve güzel hediyeleri için @vintage komşuma çok teşekkür ederim. Rocca'yı heyecanla bekledim ama kısmet değilmiş. Big Grin
Kazanan şanslı komşularımı da can-ı gönülden tebrik ederim. Smile
Yeni yılın tüm dostlara yenilikler ve güzellikler getirmesini dilerim. Çekilişi kazanan arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim.

Hediyelerimizi güzel günlerde kullanmak dileğiyle Wink))

Ben hediyemi yarına ancak açarım. Şimdiden teşekkür ederim hediye alan komşuma.
@Nani Kuş devrim abi çok teşekkürler  hediyeler  için  yeni yılını  huzurlu,mutlu, ailenle  geçirmen  dileğimle.Cellanın acıbadem  kokusu ve tıraş sonrası losyonu beni benden aldı benim için  ilk deneyim  olucak ve bunun heycanınıda  yaşıyorum. Geleneksel tıraşda değişim  şart gibi görünmeye başladı. Yeni yılda  kendi çıtamı yavaş  yavaş yükselticem. Artık  yerli ürünlerin  dışında ki yabancı populetisi yüksek ürünlerede sahip olmaya çalışıcağım.

Geltir ailesinin yöneticisinden  en yeni üyesine kadar tüm komşularımızın yeni yılını  Kazasız,belasız,dedikodusuz ve küskünlüklerin yaşanmaması dileğimle yeni yılımızı  en  içten dileklerimle kutlarım.

Kalın sağlıcakla.
2mxfs6x.jpg
Bu güzel organizasyon ve hediyeleri için moderatörümüz  @ckeskin ‘e çok teşekkür ederim. Mühle sabunu dayanamayıp bugün kullandım bile Smile kayganlık ve koruyuculuk açısından üst düzey bir sabun. Ayrıca organizasyona destek veren vazgeçilmezimiz @impaticaret Mustafa beye (sayesinde güzel bir metal Proraso kutum oldu) yaptıkları güzel indirimlerle @Noyan beye ve muhle Türkiye’ye de teşekkür ederim. 2019 yılının tüm forum arkadaşlarıma sağlık mutluluk ve bol para getirmesini temenni ederim. @krub kardeşim hediyelerini güzel günlerde kullan Smile “neşemiz bol tıraşımız mükemmel olsun “

Smile[img]hv89ky.jpg[/img]
Çekilişi kazanan arkadaşları tebrik ederim Smile

@dikdik_s üstad benim için çekilişi epey bir gölgede bıraktı. İnce görüp hedefi 12'den vurmuş gerçekten. Geleneksel tıraşta meraktan çok  gerçekten istediğim nadir ürünlerden birini bulmuş, kendisine huzurlarınızda teşekkür ederim Smile

Wq1z7Q.jpg

Not : Geçen hafta paketi elime alır almaz proraso kutusu olduğunu anlayıp pasif arşivde diğer proraso kutuları arasında yerini hazırladıydım, yeşil çıkarsa aftershave'ini alır gerisini kaldırırım diyordum. Bana duble süpriz oldu Smile
Tekrardan bu güzel sosyal aktivite için Geltir ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Listeden öğrendiğim üzere Mehmets komşuma da yeni yıl hediyeleri için teşekkür ederim. Proraso'nun yeşilini ve kırmızısını tecrübe etmiştim ancak beyazını hiç kullanmamıştım. Kokusu hafif ve fresh geldi. Tam sevdiğim gibi.
Ve herkese şimdiden güzel, sağlıklı bir yıl dilerim.
7aMJQa.jpg
Büyük heyacanla beklediğim hediyemi nihayet açtım. Ve büyük bir sürpriz oldu benim için. Uzun bir süredir alınacaklar listesinde tuttuğum 42c, jaguar shavette ve stand hediye kutusunun içindeydi. @sfenks komşum içimi mi okudu bilemiyorum tam hedeften vurdu. Kendisine çok teşekkür ederim. Hatta 42c'yi daha önce İmpaya sipariş etmiştim fakat stokta kalmadığı için iptal edilmişti. Nasip bugüneymiş!

Hediyelerin mutluluğu ile bir de çekilişin sonucuna bakayım dedim, bir de ne göreyim Rocca bana çıkmış! Geçen hafta Mühle sitesindeki indirimden faydalanıp az daha sipariş veriyordum ki kendimi zor tutmuştum. O kadar hoşuma gitmişti bu alet. Uzun yıllardır hiçbir çekilişten, piyangodan veya lotadan bana birşey çıkmadığı için büyük sürpriz oldu. Sanırım şansım döndü! Şimdi koşa koşa gidip bir milli piyango bileti alacağım.

Çok değerli vakitlerini ayırarak bu güzel organizasyonu düzenleyen ve şahsi hediyelerini çekilişe koyma cömertliğini gösteren @ckeskin ve @dikdik_s üstadlara da ayrıca sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Tüm Geltir ailesinin yeni yılını kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir yeni yıl diliyorum.

6g9344.jpg
(31/12/2018, Saat: 13:36)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tekrardan bu güzel sosyal aktivite için Geltir ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Listeden öğrendiğim üzere Mehmets komşuma da yeni yıl hediyeleri için teşekkür ederim. Proraso'nun yeşilini ve kırmızısını tecrübe etmiştim ancak beyazını hiç kullanmamıştım. Kokusu hafif ve fresh geldi. Tam sevdiğim gibi.
Ve herkese şimdiden güzel, sağlıklı bir yıl dilerim.

Gule gule kullanin komsum
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28