Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Youtube Berberbey
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
https://www.youtube.com/Berberbey
merhaba bu benim youtube kanalım .kendi kendine Ustura ile sakal traşı nasıl olunur cevabı videolarım da.


(22/03/2019, Saat: 13:52)Berberbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]YouTube Berberbey Karekod u okutup Kanala gidebilirsiniz. 2f6d936e435174ea7816ce2c3ec40a6f.jpg

Youtube.com/Berberbey
Youtube'da ustura öğrenmek maksadıyla sizi izlemeye başlamıştım halen de izlemeye devam ediyorum birşeyler öğrenmek için hatta en son dün akşam izledim yine kanalınızda birkaç video.
Hoşgeldiniz.. Smile

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hoşgeldiniz bende takip ediyorum videolarınızı. Sanırım forumdaki ilk berber de sizsiniz.
Ustam aramıza hoşgeldiniz , yeriniz nerde arada bir gelsekde şöyle sıcak havlu,ustura tıraşı keyfi yaşasak.
(14/11/2018, Saat: 14:10)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ustam aramıza hoşgeldiniz , yeriniz nerde arada bir gelsekde şöyle sıcak havlu,ustura tıraşı keyfi yaşasak.
Ayhan hocam turizm bölgesinde kendisi anladığım kadarıyla Smile Bir videosunda turist vardı işyerinde. Sıcak memlekette sanırım..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hoşgeldiniz Berbeybey Komşum. Arada videolarınıza rastgeliyorduk. Jilet incelemelerinizi de takip ediyorum. Inşallah hep beraber daha da ilerilere...

~SB
(14/11/2018, Saat: 13:54)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Youtube'da ustura öğrenmek maksadıyla sizi izlemeye başlamıştım halen de izlemeye devam ediyorum birşeyler öğrenmek için hatta en son dün akşam izledim yine kanalınızda birkaç video.
Hoşgeldiniz.. Smile

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

hoşbulduk. Big Grin

(14/11/2018, Saat: 14:02)mehmetk1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz bende takip ediyorum videolarınızı. Sanırım forumdaki ilk berber de sizsiniz.

hoşbulduk. forumu tam incelemedim.
Hoşgeldiniz Berberbey.
Foruma hoşgeldiniz Berberbey, işin püf noktasını öğrenmek için bende diğer komsularım gibi sizi youtube'dan takip ediyorum. Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.
Hoşgeldiniz, ustura kullanmasamda videolarınızı ilgiyle izleyen biriyim