Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Deri Başlık Koruyucu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kıymetli komşular;

Çok gerekli bir aksesuar mıdır emin değilim ama Muhlenin başlık-bıçak koruyucularını görünce elimdeki parça derilerden bir başlık yapmak aklıma geldi ve bu şey ortaya çıktı.

Su dolu bir kapta beklettiğim parça deriyi paket lastiğiyle başlığın etrafına dolayıp iyice kuruduktan sonra fazlalıkları keserek yaptım. Öncesinde herhangi bir kalıp falan hazırlamadım. Bir sonrakine hem başlık hem de sap kısmı için kalıp önce kalıp hazırladıktan sonra daha özenli bir çalışma yapmayı planlıyorum. Sanırım o zaman daha şık bir kılıf ortaya çıkacaktır.

Fikir ve tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.


1495yzt.jpg

ru4orc.jpg

2draoec.jpg

1z7plk.jpg

20ssl1f.jpg

1zefi28.jpg

dy3ket.jpg

fy1vus.jpg

t6yz2f.jpg

2dl155s.jpg

2ywclxy.jpg

14m9l6g.jpg
Elinize sağlık komşum, güzel çalışma olmuş, bu geleneksel tıraş aşkı, insanın içindeki binbir türlü yaratıcılık ruhunu, yetekli ellerde ortaya çıkarıyor doğrusu.
Cok iyi...
Elinize sağlık çok güzel olmuş komşum. Deri çok sağlıklı bir ürün. Makinenin hava almasını da sağlayacaktır. Çok şık ve kullanışlı bir tasarım olmuş. Ben de deneyeceğim bir gün Mühle'nin tasarımından esinlenerek.
Güzel bir çalışma olmuş çok begendim, tebrik ederim.
(07/11/2018, Saat: 23:18)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elinize sağlık komşum, güzel çalışma olmuş, bu geleneksel tıraş aşkı, insanın içindeki binbir türlü yaratıcılık ruhunu, yetekli ellerde ortaya çıkarıyor doğrusu.

(07/11/2018, Saat: 23:49)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cok iyi...

(07/11/2018, Saat: 23:54)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elinize sağlık çok güzel olmuş komşum. Deri çok sağlıklı bir ürün. Makinenin hava almasını da sağlayacaktır. Çok şık ve kullanışlı bir tasarım olmuş. Ben de deneyeceğim bir gün Mühle'nin tasarımından esinlenerek.

(08/11/2018, Saat: 00:14)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel bir çalışma olmuş çok begendim, tebrik ederim.

Teşekkürler arkadaşlar, becerebilirsem eğer başlık kısmı için yaptığımı biraz geliştireceğim, sap kısmı için de yapacağım. Akabinde onları da paylaşırım.
Tatiller ve geziler icin cok guzel olmus. Ellerinize saglık. Bir kac aldıgım makine bu sekil kafa korumasıyla gelmisti. Cok iyi dusunmussunuz.