Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Saat meraklısı var mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kol hediye mi acaba saatin yanında Smile benim kolum zayıf kalır bunun için
@straht senin için büyük kolaylık, bir de görüntüsü çok hoşuma gidiyor. yakından bakınca epey boyutlu bir saat, en son 7000 lira civarına vardı biryerlerde, son durumu nedir bilmiyorum. solar mekanizması çok güzel seiko' nun.

benim soru kaynadı sanırım yukarıda, yok mu tanıdığı olan, bilen Huh
@theunnamed

Komşum benim şuan kullandığım saatte 48lik sanırım ama emin değilim. Standart boy 40-42lik saatler benim kolumda kardeşimin saatini almışım gibi duruyor=D Azcık kalın bilekliyim sanırım=D

@ohtaran

Üstat almak istediğim iki saat var biri bu diğeri de Gucci I-Gucci. Yalnız fiyatları hiç hoş değil =D Normalde böyle modacı saati sevmem de bu Gucci çok hoş geldi. Saat işi de tıraş ve parfüm gibi başladı mı takım elbise içinde olsun kotlu halim içinde olsun sporlukta olsun diye diye cüzdanda delik açıyor.

Soru kaynamasın onada bildiğimi yazıyım. Eskiden (3-4) yıl önce İstanbul Kapalı Çarşıda bir saatçi vardı mekanizma satan fakat tam ad-adres bilmiyorum yarın arkadaşa sorup size dönerim eğer hala orda ise.

Gucci - IGucci

62f9953f7decd1ee5a5a60f9f285f3a2.jpg
Tamamdır, olmadı ısviçre'den bilican birilerini Smile

Öyle hakikaten, bağımlılık yapıyor. Bu ek teki gibi digital saatler revaçta sanırım, birkaç farklı model ilişti gözüme.
Şu siyah ekran çerçevesi olmasa ekran kadranın tamamı kadar olsa birde hazır dijital yapmışlar buna bir tuşla analog görünüme dönme özelliği koysalar banko alınacak saat olur.

Dükkan konusunda yarın haberdar ederim sizi üstat. İnşallah kapanmamıştır.
@Straht: Yukarıda paylaştığım Casio Pathfinder serisi de sensorlü ve atom saati hassasiyetinde. İncelemeni tavsiye ederim, ben çok memnunum. Bir çok farklı alt seri, model ve fiyat alternatifi var.
@nacho_grande

Komşum öneri için sağolun ama ben o tarz dijital ve bol tuşlu kadran ve etrafı kalabalık saatleri sevmiyorum. Aslında basınç, sıcaklık, rakım va bir sürü güzel özelliği var ayrıca bu analog saatler gibi tozdur, darbedir hassas değiller tam yük eşşeği gibiler =) Keşke sevip takabilsem..
Bu kadar kaba buyuk saatleri nssil kullaniyosunuz
(08/11/2014, Saat: 02:21)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@nacho_grande

Komşum öneri için sağolun ama ben o tarz dijital ve bol tuşlu kadran ve etrafı kalabalık saatleri sevmiyorum. Aslında basınç, sıcaklık, rakım va bir sürü güzel özelliği var ayrıca bu analog saatler gibi tozdur, darbedir hassas değiller tam yük eşşeği gibiler =) Keşke sevip takabilsem..

Komşum, anladım seni Smile Kadranlı serileri de var, aklında bulunsun. Pathfinder' ların En güzel özelliği de güneş enerjisi ile şarj oluyor olması. Bir de tabii bütçe. Yoksa ben de bir TagHeuer Monaco isterim yani Big Grin

paw5000bracelet2.jpg

paw5000bracelet4.jpg
TagHeuer Monaco demişken... Wink

Steve-McQueen-Watch-Tag-Heuer-Monaco-Celebrity-7.jpg

TAG-Heuer-Monaco-Herrenuhr.jpg