Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Kaseli Sabun ve Kremler'in Kullanımı Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(29/05/2019, Saat: 12:43)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Krem denildiğine bakmayan çokta yumuşak bir sabun değildir. Her iki şekilde de kullanabilirsiniz @guwenkaya komşum.
Teşekkürler komşum

Galaxy S9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaptan yükleme yapmak bu sabunların koku performanslarına olumsuz anlamda etki ediyor mu yoksa sabunların gün geçtikçe korkularının kaybolması normal bir durum mu?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@FearOfATG Şu zamanda ne kase sabun nede krem kullanıyorum Duru el sabunumla mutlu mesut geçinip gidiyoruz pek tıraş sabunlarına yönelişim yok açıkcası duru sabun keyfi daha başka
iyi akşamlar
(08/12/2019, Saat: 21:34)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kaptan yükleme yapmak bu sabunların koku performanslarına olumsuz anlamda etki ediyor mu yoksa sabunların gün geçtikçe korkularının kaybolması normal bir durum mu?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komşum yumuşak sabunları (razorock, cella, ...) bir parmak alarak köpürtme kasesinin tabanına yapıştırıyorum ve öyle kullanıyorum. Elinizde çok sabun stoğu varsa yanı bir kaseyi 2-3 yıl kullanacaksanız kaptan köpürtme yapmamanızı tavsiye ederim çünkü kokusu zamanla olumsuz etkilenecektir. Sert sabunlarda ise bu uygulama pek pratik ve mümkün olmayacaktır.
Sayfalar: 1 2