Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Stand Önerisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Komşular selam,

Şöyle bir stand buldum ancak bunun benim Merkur Progress makineme ve Omega 20102 model fırçama olup olmayacağını anlayamadım. Bunu anlamanın bir yolu var mı? Veya bu ürünler genel olarak ürünlere uyacak boyutlarda mı üretilir?

Ayrıca fiyatı çok da fazla olmayan sizlerin önerileriniz olursa da öğrenmek isterim.
Komsum gonderdiginiz linkte acıklamalarda adam her turlu olcusunu yazmıs, gormediniz sanırsam. Sanslıyız zira çinli cok oyle detaylı olcu vs. vermez genelde, helal olsun satıcıya.
Fırca buyuk ihtimal olurda, progress uc topuzdan dolayı olmaz gibi.
Komşum bu ürün bende var. Ben modifiye ettim ve fırça kurutucu olarak kullanıyorum. Arkasına alet koyarsanız devrilir bence. Çok basit bir şey, 25TL'ye de pek değmez. Daha iyi ürünlere bakmanızı tavsiye ederim. Veya kendiniz böyle bir şey yapabilirsiniz. Kendin Yap bölümümüzde bir çok örneği mevcut.
Cevaplar için çok teşekkür ederim değerli komşularım. Bütçeyi şöyle 100 TL civarlarına çeksem alabileceğim güzel bir ürün önerebilir misiniz? Hazırda bildiğiniz bir şey varsa yani. Smile
Ben şu ürünü birçok alet ve fırça ile uyumlu buldum. Hatta sığmayacak kadar büyük fırçalarım var, mesela Başak white boar, onları da fırça bölümünde yan olarak oturtabiliyorum.

New Style Full Zinc Alloy Razor
http://s.aliexpress.com/j6ZVrQ3E?fromSns=Copy to Clipboard

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e312922bd3d0e6cb95173f13faafa43f.jpg
@kokopelli komşum çok güzel duruyor ürün, $15 fiyat da gayet iyiymiş, daha güzel bir öneri çıkmazsa bunu alırım muhtemelen. İnşallah benim koca fırçaya olur ama.
(12/06/2018, Saat: 12:15)krub Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@kokopelli komşum çok güzel duruyor ürün, $15 fiyat da gayet iyiymiş, daha güzel bir öneri çıkmazsa bunu alırım muhtemelen. İnşallah benim koca fırçaya olur ama.
Akşama sizin için bir deneyeyim komşum. Sizin fırçadan olacaktı bende.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(12/06/2018, Saat: 13:40)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Akşama sizin için bir deneyeyim komşum. Sizin fırçadan olacaktı bende.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çook sevinirim komşum. Smile Çok teşekkürler.
Komşum ben şöyle bir şey sipariş ettim üründen çok memnunum tam 30günde geldi. Ürün aynı görseldeki gibi.

http://s.aliexpress.com/u2yaMJfM
@Bilge_Kagan komşum öneriniz için çok teşekkür ederim, ölçüleri de varmış eve gidince bi ölçeyim benim fırçayı da bakayım oluyor mu diye. Ama Kokopelli komşumun önerisi de çok güzeldi, karar vermek durumunda kaldım şimdi. Smile
Sayfalar: 1 2 3