Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tüm Geltir Ailesi’ne merhabalar. Lise boyunca kartuşlulara mahkum olup üniversitede yüzüne jilet değdirmemiş bendeniz, eskiden beri tıraşa olan merakım ve iş hayatına başlayacak olmanın getirdiği kısmi mecburiyet ile yaklaşık üç ay evvel Geltir ve geleneksel tıraşla tanışmış oldum. Ardından Geltir’deki birçok üyenin forumdaki eski/yeni tavsiyeleriyle basit bir tıraş çantası oluşturdum ve günlük geleneksel tıraş olmaya başladım.

Fakat, uzun süredir uğraştığım fotoğrafçılık hobisinden aşina olduğum üzere hobi edinilen uğraşın durağı yok, insanın ilgisi sürekli yeni uğraşında oluyor. Ezcümle; yaklaşık üç aydır en az günde birer kez foruma uğruyor merak ettiğim hususlarda bilgi sahibi olmaya çalışıyor ve güncel mesajları kendimce takip ediyor idim, artık üye olup naçizane sizin aranıza katılmanın zamanı geldi diye düşündüm.

İsmim Mertkan; stajyer avukatım Kasım ayında da ruhsatımı alacağım kısmetse. İstanbul’dan hepinize saygı ve selamlar, tekrardan merhabalar.
@hoş geldiniz @gümrük_ksk Mertkan komşum. Keyifli forumlar...
Foruma hoşgeldiniz.
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar, konforlu tıraşlar dilerim.
@gümrük_ksk Mertkan komşum.
Foruma hoşgeldiniz, zevkli tıraşlar ve hoş sohbetler dilerim..
Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar dilerim.
@gümrük_ksk Mertkan komşum hoşgeldin foruma. Dediğin gibi bu hobilerin sonu bucağı yok. Keyifli ve tahrişsiz tıraşların olsun.
Hoş geldiniz, tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Hoş geldiniz, jiletiniz konforlu, köpüğünüz koruyucu, fırçanız yumuşak olsun.
Hoşgeldiniz komşum hayırlı ve tahrişsiz tıraşlar dilerim
Sayfalar: 1 2