Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merkur Futur 6. Seviye Tıraş Videosu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Komşular selam,

Daha önce paylaşılmadığını düşündüğüm bu videoyu buraya eklemek istedim. Eleman 6. seviyede 3 perde tıraş oluyor, özenmemek elde değil.  Tongue


Bu adam yapiyor oyle seyler gecen de r41 le 3 perde olmustu bir de baya turk urunu kullaniyo hatta bir videosu direk turk trasi idi adi Smile
Merhabalar,

6. Ayarı düşündüğünüz kadar ürkütücü degil, sadece biraz dikkat istiyor. Günlük tıraş için yorucu oluyor. Jileti direkt hissedebiliyorsunuz ama, o açıdan eğlenceli.

Atg'yi ise hiç tavsiye etmem o ayarda, en ufak bir sivilceyi bile kesiyor.
Bu abimiz Parker'ı 10. seviyede (evet 2 tur döndürdü ayar kısmını :O ) kullanmıştı. Severek takip ederim.
daha ziyade jiletli ve çelik ustura kullanan biri olarak söylüyorum hiç denemedim ayarlı alet ama kaçıncı seviyede olursa olsun bir ustura kadar zor değildir sanırım.
Ustura gibi davrandiktan sonra koruma bari olmayan aletle bile tıraş olunabiliyor aslında. Sonuçta usturayla da ATG çekiyoruz.

Paul candır bu arada. DURU, Arko, Evin, Derby, Yuma bile kullanir. Kendisinin yeme, içme, gezme kanalını bile takip eder oldum. (Vauxhall007 kanalı)


SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(19/05/2018, Saat: 23:36)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu abimiz Parker'ı 10. seviyede (evet 2 tur döndürdü ayar kısmını :O ) kullanmıştı. Severek takip ederim.

Valla onun nasıl olduğunu ben anlamadım. Aynısını bugün ben denedim. Variant 8 den itibaren jileti sıkıştırmayı bırakıyor. Yani aslında tıraş olunabilecek en yüksek ayarı 7,5.
(20/05/2018, Saat: 00:57)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla onun nasıl olduğunu ben anlamadım. Aynısını bugün ben denedim. Variant 8 den itibaren jileti sıkıştırmayı bırakıyor. Yani aslında tıraş olunabilecek en yüksek ayarı 7,5.

Doğru hocam, ben de şimdi gittim meraktan denedim. Ama 7.5'tan sonra açıklık artık sabit kalıyor ve dediğiniz gibi jiletin kilidi bu sefer açılmaya başlıyor. Değişik bir durum.
@Efrasyab `a tamamiyle katiliyorum. Ustura isi gercekten zor is Big Grin
Aman dostlar dikkatli olun, jilet mikro oynama yaparsa, ısırır. O kadar acmayın ayarı oyle bir olay gozlemliyorsanız.
Sayfalar: 1 2