Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Böker 6,50TL'ye Ustura
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
hepsiburadaya sikayet ettim.
(09/05/2018, Saat: 23:03)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hepsiburadaya sikayet ettim.

Dükkanı kapatmışlar sanırım. Ürünün sayfasında görünmüyor.
Amazonda 160usd fiyatı olan usturayı, gercekten 6.5 liraya alsak sevinecekmiyiz.
Farzedelim satıcının genc elemanı yanlıslıkla koydu ilanı, satıcıda oturaklı bir abimiz, firma ismi lekelenmesin diye malı gercekten gonderdi ama, elemana da maasından keserim dedi.
Simdi bu seneryoda kul hakkı yemis mi oluruz, o maldan hayır gelirmi, sapkayı onumuze koyup bir dusunmek lazım.
Bu durum, hani 6 milyarlık telefonu internetten 500 liraya aldım, ben cok uyanıgım diyen, karsılıgında kargodan salatalık alan yurdumun, egitimsiz ama bitirim gecinen amcası hikayesinden bir farkı olmuyor.
Komsumu tenzih ederim, eminimki kendinden cok foruma mevzu olsun diye meraktan yaptı, ama iste bizler en azından arkamızdan gelen genclere guzel ornek olalım, olmayacak duaya amin demeyelim derim.
Saygılar.
Burda sirket kendi reklami olsun diye bilerek hatayi yapmis gordugum kadariyla ve sucuda hepsiburadaya atiyor.Kanun diye birsey var ve satici bu ise baslarken bunlarin hepsini kabul ediyor.En son anda bile sirket uyaniklik yapiyor,once telefonda hemen iade edelim derken sonradan gonderin elimize bakalim kontrol edip para iadesi yapariz dediler ki burda bile cakallik pesindeler,eminim dusunceleri nasil olsa kargo ile ugrasmaz 6 tl lik urun icin seklinde.
birde her halukarda ben 4,5 tl lik kargo ucretinde zarardayim,hepsiburada urun ucretini iade ediyor ancak kargo ucretini iade etmiyor.
Hata yapan bir firma telefon acip dostum bu fiyati 650 tl yerine 6,5 tl girmisiz,iptal edelim deseydi zaten kabul etmemezlik etmezdim.Ama uyaniklik yapip zorunlu kabule niyetlenmeleri kotu niyetli olduklarini gosteriyor
Sayfalar: 1 2 3