Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ustura Sapı İmalatı_2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(07/05/2018, Saat: 10:13)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hmm ellerinize sağlık. Sapı nereden aldınız, diye soracaktım ki kendiniz yaptığınızı tekrar okuyunca gördüm. Harika olmuş doğrusu.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler komşum!
Her ne kadar usturadan ve tekniğinden hiç anlamasam da, fiziksel olarak çok yakışıklı olmuş. Güzel poz vermiş, elinize sağlık.
Tebrik ederim @habaz harika olmuş ellerinize sağlık. Pin ve pulları nasıl temin ettiniz acaba?
(07/05/2018, Saat: 11:36)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her ne kadar usturadan ve tekniğinden hiç anlamasam da, fiziksel olarak çok yakışıklı olmuş. Güzel poz vermiş, elinize sağlık.

teşekkürler

(07/05/2018, Saat: 13:02)kalantorxl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tebrik ederim @habaz harika olmuş ellerinize sağlık. Pin ve pulları nasıl temin ettiniz acaba?

Teşekkürler. Pin 2mm kalınlıkta paslanmaz kaynak teli, hırdavatçıdan aldım. Pulları ise tekneler için inox malzeme satan bir dükkanda buldum.
Elinize sağlık.
@habaz hocam onu ben alacaktım ne yalan söyleyeyim üşengeçliğime geldi sapı yeniden yapmaya çalışmak elinize sağlık çok güzel olmuş
Adres verme imkanınız var mı acaba. Benim gibi merak eden arkadaşlar olabilir. Karaköy'de 2mm pirinç pim gördüm fakat vaktim olmadığından pul bakamamıştım.
(07/05/2018, Saat: 14:54)osaka23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@habaz hocam onu ben alacaktım ne yalan söyleyeyim üşengeçliğime geldi sapı yeniden yapmaya çalışmak elinize sağlık çok güzel olmuş
Kime niyet kime kısmet..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(07/05/2018, Saat: 15:00)kalantorxl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Adres verme imkanınız var mı acaba. Benim gibi merak eden arkadaşlar olabilir. Karaköy'de 2mm pirinç pim gördüm fakat vaktim olmadığından pul bakamamıştım.
Dükkan izmir de üstad. İzmir dışından ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Eğer arayıp bulamazsam yardımınızı rica ederim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6