Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 23 Nisan Ulusal Eğemenlik Ve Çocuk Bayramı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ün geleceğimizi çocuklarımıza emanet ettiği 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun

5100834fff7bec3e9f4b08e0abe5e6d2.jpg
TBMM acılımasını, egemenligin kayıtsız şartsız milletin oldugunu gosteren bu guzel gunu, bir halkın basarısını, Sevgi Dostluk ve Barıs sloganı altında genclere cocuklara ithaf eden tek lider.
Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Sadece bugun degil, cocuklarımıza sıkı sıkı sarılıp hergun hatırlayalim.
Saygılar
Çocuklarımız geleceğimizdir. Dünyada ilk ve tek çocuk bayramını ilan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve özlemle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum.
Ata'mızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, halk egemenliğinin önemini unutmamamız için tarihe düştüğü bugünün ve böyle güzel diğer günlerin ruhunu yitirmeden yaşayabilmek dileğiyle...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramımız kutlu olsun. Çocuklar geleceğimiz genç fidanlar onlara. Onları hayalleri ulkemizin hayalleri.Hayaller, umutlar ve gelecek onlarin, yüreklendirmek, desteklemek ve gerekli cesareti vermek bizim işimiz.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramını coşku ile kutladık. Umarım siz de duygulu anlar yaşamışsınızdır. Atatürk'ün en büyük eserini yaşatmak için çocuklarımızla birlikte çabalıyoruz. Bayramınız kutlu olsun.
Kamutay bugün doğdu, karanlıkları (saltanatı) boğdu. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda hiç durmadan yürüyen tüm Geltir üyelerinin 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. İçimizdeki çocuk ruh hiç kaybolmasın...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kıymetini bilelim ona sahip çıkalım, sinsi sinsi, alttan alttan, gizlice önemsizleştirmeye çalışan karanlık zihniyetlerden uzak tutalım bu güzel memleketi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramımız kutlu olsun.
Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyanın ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.
Sayfalar: 1 2 3