Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ustura için Deri Masat
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bahsettiginiz fiyat araligi cok iyi. 100 tl seviyelerine gelirse 2 adet alarim diyebilirim. Cunku kesilmesi ihtimalini de goz onune aldigimda oldukca pahali urunler satiliyor piyasada.

Urunde bir yiz deri olacak. Ya diger yuz icin ne yapilacak? Yine deri mi yoksa diger stroplarda fordugumuz gibi kumas da olacak mi?
@raptiye
Kardesim soyle, pahalı masatlarda diger yuzde deri oluyor, guderi tarzı, oksit pastayı deri yuzeyine surup kullanıyorlar. Diger yuz icin maliyetten kısmak icin 2ci kalite bir derinin arkasını kullanalım derim.
mm36lv.jpg
Anladim. Maliyet acisindan 2. Taraf deri diyorsaniz elbette olabilir.

Fakat yukarida yazilanlardan ufak birsey aklima takildi. Daha mukavim olmasi nedeniyle ahsap cesidi sorguluyoruz. Sizlerinde bildiginiz asagidaki sitede neden strop tahtasinin arasi bosaltilmis. Burada strop sirasinda esneme onemli mi? Alacagimiz tahta sert mi olmali yumusak mi?

https://straightrazordesigns.com/collect...8866964935

Uretimi linkte yer alandan yapalim diye birsey soylemiyorum. Yanlis anlasilmasin. Verdigim ornegin neden oyle yapildigini ogrenmek amacim.
Benim ustaya ahşabı sordum, hatta bir tane yaptırdım. Fırınlanmış kayın ağacından yaptı 20tl ye yaptırdım. Düzlüğü kontrol ettim ama tabi konuda çok uzman olmadığımı söylemeliyim. Üzerine çizgiler çizip dümdüz oluncaya kadar zımparalatdırdım iki tarafını da.  Fotoğraf yükleme çalışmalarım sürüyor başara bilirsem yükleyeceğim Smile

İlgilenen olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Sayfalar: 1 2 3