Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese Selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese selam ben yenı baslayan bırı olarak foruma katıldım

sizlerden bana tavsıye vermenızı ıstıyorum yenı baslayan ve 2 gunde bır tras olan bırı olarak hasascılt yapısına sahıbım bu yuzden bana makıne ve ekıpman onerınız olurmu hafta sonu tahtakaleye gıdıp ekıpmanlarımı alacagım  


sımdıden tesekurler
@dimitraki komşum öncelikle hoş geldiniz. Klasik olarak ej de89 veya ayarlı düşünürseniz Merkür progress derim. Tabii seçenekleri Merkür 34c, mühle r89, Merkür 1904, yaqi klasik ile genişletmek de mümkün. Jilet olarak da @impaticaret 'ten birkaç çeşit alarak kendinize uygun olanına zamanla karar verirsiniz. Fırça ve sabun konusu derya deniz zaten. Tavsiyem biraz forumu karıştırarak kendinizin karar vermesi. Bu arada herkez'i herkes olarak düzeltirseniz forum sakinleri olarak çok seviniriz. Dilimiz kimliğimiz, Türkçemize de gereken hassasiyeti en az sakallarımıza gösterdiğimiz kadar gösterelim. Keyifli tıraşlar.
Hosgeldiniz. Komsum guzel oneriler yapmıs.
Simdiden hayırlı olsun zevkli tıraslarınız olsun.
Merhabalar. Keyifli traşlarınız olsun.
Hassas cilt ve 2 günde bir ttaş olacaksınız, traş öncesi ve traş sonrası için ürünler almanız tavsiye ederim.
Makina sabun jilet fırca  dörtlüsü bütçe ve zevk meselesi.
Emin olun arko çubuk, yuma alet, lider fırca, permasharp jilet dörtlüsü bircok forum dostumuzun ortak favorilerindendir.
Ama hassas cildinizi yormamak için traş öncesi ve sonrası üzerinde araştırmanızı tavsiye ederim
Cok tesekurler arkadaslar
Günaydın aramıza hoşgeldiniz. Nedense içimden bir ses şu forumu da takip edebileceğinizi söylüyor. Smile https://forum.mens-only.gr
Hoşgeldiniz. Tahtakale'ye gittiniz mi bilmiyorum ama ben de Merkur 42C diyeyim. Orta boy bir Omega Domuz fırça, bir Proraso kase sabun veya mesela bir La Toja stick sabun. Zevkinize göre bir Aftershave, belki bir Pinnaud Clubman. Çeşitli jiletler. Yeşil Astra (tahtakale bulunabilirlik kralı) Polsilver (evrensel beğeni ve keskinlik kralı), Derby Premium (iyileştirilmiş Türk jileti kralı), vs, etc.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hassas cildi olup sık tıraş olan arkadaşların dolabında mutlaka bir feather popular bulunmalı ne zaman agresif alet kullanıp cildimi yorduysam imdadıma feather popular yetişiyor.Tıraş sonrası niveanın alkolsuz hassas losyonlarını tavsiye ederim.
Hepinize degerli bilgileriniz icin tesekurler bigun letgo da birtane r89 muhle buldum ve aldim formdada okuduguma gore yeni kulananlar icin iyiymis gerci eskiden askerdeyken yuma kulanmisligim var bu hafta calistigim icin gidemedim daha ama gidip diger eksikleri de tamamlayacagim bu arada de89 da vardi onuda alsami acaba ne dersiniz
Komşum muhle r89 ve ej de89 aynı başlıkları kullanıyor. Tarzınıza ve zevkinize uygun gördüğünüz, beğendiğiniz hangisiyse onu alın derim. Kişisel olarak klasik saplarda muhleyi daha çok beğeniyorum. Derseniz ki ikisini de alayım ki zaten bir gün meraktan alacaksınız, eğer uygun denk geldiyse simdi alın derim yahut benzer şeylere masraf etmeyip kalan parayla sabun, jilet, fırça denersiniz; tercih sizin.
Sayfalar: 1 2