Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yaqi Taraklı Mellon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Komşularım öncelikle alet taraklı olmasına rağmen beni şaşırttı, daha önce r41'i birçok jiletle birlikte kombinlemiş birisi olarak söylemem gerekirse bu yaqi, r41 ile taraklı olmak haricinde uzaktan yakından alakasız bir alet; de89'un bir tık üstü diyebilirim. Artısı, köpüğü deliklerinden salıvermesi sebebiyle kolay tıkanmaması. Ağırlık olarak gayet iyi, tok bir alet; bastırma ihtiyacı yaşatmıyor. Kozmetik, kaplama vs olarak da amiral gemilerimizle yarışır. İlk aldığım aletleri sevmediğim jiletlerle denerim. Shark Chrome karton kutulu jilet ile ilk denememi yaptım, iki günlük sakalımda iki perde artı bir rötuş gayet başarılı sonuç verdi. Tam bir f/p ürünü.
121d8xg.jpg
2pzxppc.jpg
j5fo7s.jpg
2gtogzo.jpg
@ismailinbiri komşum bilğilendirme için teşekkürler ellerinize sağlık .
@Nani Kuş komşum, ilk kullanımımdı, uzun süre kullanımda daha sağlıklı sonuçlar verecektir ama pişman edeceğini sanmıyorum Rolleyes
Komsum kim dedi ki R41e benzer diye, bir komsumuz aldıgında arada yorum yazmıstık ama konu arasında kaynamıs olabilir. DOC yani double open comb cift acık taraklı aletler genelde mild yapıda oluyor.
Ama kullanırken tarak aralarından arkasında kopuk bıraktıgı icin, guzel bir sabun veya krem kullanırsanız, hassas ciltli arkadasların hosuna gidecek, sabunun kaydırma ve korumasından daha fazla yararlanabilecegi aletlerdir DOC lar.
Tekrar hayırlı olsun guzel tıraslarınız olsun.
@dikdik_s komşum teşekkür ederim. Crabtree & Evelyn Moroccan Myrrh sabunla denedim. Sonuç harika, sıfır tahriş ve temiz tıraş.
Üst tarağın açık olmasının bir işlevi var mı, yoksa sadece şekil mi? Çünkü tıraş köpüğü ve kesilen kıllar üstte değil altta birikir!
(25/08/2018, Saat: 11:00)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üst tarağın açık olmasının bir işlevi var mı, yoksa sadece şekil mi? Çünkü tıraş köpüğü ve kesilen kıllar üstte değil altta birikir!
Uzun sakal için diye okumuştum ama emin değilim..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine anlamsız oluyor o durumda. Çünkü kesilecek sakal jiletin ilerleyeceği alandadır, jiletin geride bıraktığı alanda değil.
O tarafı alta gelecek sekilde tıraş olunuyor olabilir mi? @sfenks komşum
(25/08/2018, Saat: 12:42)mehmetk1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O tarafı alta gelecek sekilde tıraş olunuyor olabilir mi? @sfenks komşum
İki tarafı da simetrik değil mi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5