Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Vaping 101, Keep Calm and Vape On
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(25/08/2019, Saat: 19:04)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Ayhandulgar
Komsum cok yasasın, ornegini vereyim.
Philip Morris firması ozel laboratuvar kurup, sırf bu elektronik sigaraların zayıf noktasını veya zararını bulmak icin aylarca arastırmalar yaptırdı.  Sonucta ne mi cıktı, saglıklı insanın hucre zarına cizik attıgında 4 saatte iyilestigini gozlemledi. Esigara icende bu sure 4.5 saat ama tutun icen atesli sigara kullanıcısında bu yenileme hızının 13-16 saati buldugu ortaya cıktı. Bilimsel bir makale olarak birkac yerde haber oldu ilgilenen olmadı. Philip morris tütün satıcısı olarak baktı istedigi sonuca ulasamıyor, Ne mi yaptı.
https://www.pmi.com/smoke-free-products/...ing-system
Hos geldin iqos dedi. Elektronik sigarada son nokta budur dedi. En iyisi en guvenlisi bu diye haber bile yaptırdı. Sonra haberin detayını soranlar gercegin hicte oyle olmadıgını ortaya cıkardı. Mevzu bahis olcumler ayarı bozuk makinalar ile yapılmıstı. Firma ozur diledi ama 2 haftalık surecte tum dunyaya en guvenlisi budur haberi parasal gucle her yerde afise edildi. Elektronik sigara dedi ama icine tütün koydu hemde normal sigaranın yarısı kadar ve 2 katı fiyatla. O sahte haberi okuyan hemen kandı inandı, aldı iqos u sans bu ya yemekte benim yanımda oturup senin elinde ki cok zararlı, iyisi en zararsızı bu dedi. Yanımdaki kıbrıstan dolarla aldıgı yeni iqos u ile gurur duyarken, Amerika virginia daki Philip Morris yoneticisi dolarlarını sayarken kahkaha atıyormuydu onu bilmiyorum, ama alıcıda satıcıda mutlu gibiydi.

Eklemek istediğim ufacık ana acı bir detay var komşum, bu bahsettiğiniz iqos un memlekette satılabilmesi için kısa bir sürede resmi gazetede bir yazı yazıldı. E sigara niye yasak diye sorulduğunda 'bir de bu çıktı zararlı, araştırma yok ama zararlı olabilir diye izin vermiyoruz' diyen merciler bir gecede yeni izin verdiler iqos a ve izinde e sigarayı kapsamasın diye reziztanslı tütün ısıtıcısı gibi saçma ibareler kullandılar.
Bu noktada zengin tütün şirketinin bir suçu yok adamlar ödemesini yapıyor istediği haber çıkıyor, istediği yasa çıkıyor.
Yaklaşık 3 senedir içiyorum çok şükür hiç bir sıkıntı yok tabi bu hiç bir zaman olmayacagi anlamına gelmiyor ama insanların çıkan haberleri doğru düzgün okuyup anlamaması hemen her şeye inanması beni benden alıyor dikdik komsumun dediği gibi adamın elinde normal sigara abi bu ictigin daha zararlı diyor gülüyorum artık hiç cevap bile vermiyorum baymaya başladı artık herkese açıklamaya çalışmak ?
Tamam, geri aldım. Dikkat etmeyin.
(26/08/2019, Saat: 15:52)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tamam, geri aldım. Dikkat etmeyin.

Komsum inan seninle alakası yok, sagol paylasmısın bilgi olarak. Biz genel konusuyoruz lutfen ustune alınma.
(24/08/2019, Saat: 11:58)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aman dikkat!
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-49458144

Komsum sagolsun uyarmıstı bir saglık sorununu. Gercek nedeni farklı olan bu sorunu tum medya elektronik sigaranın buyuk zararı olarak lanse etsede olayın aslı kafa buldurucu uyusturucu tarzı urunlerin elektronik sigarada uygun olmayan sekilde kullanımıydı. Neyse isin ozu, sorunun kaynagı bulunmus. Dogal ottan degilde, sentetik ne oldugu belirsiz uyusturucu tarzı likit ureten firmaya dayanıyor.
Firmaya birsey olurmu bilmem ama, isin cezası tum elektronik sigara kullanıcılarına bindirilerek, Trump onderliginde amerikada genele yayılan yasaklar yapıldı vs. Suclu baska (Yolo) ama cezayı ceken halk oldu.
Belki ilgisini ceken olur diye paylasmak istedim.
Saygılar.
https://news.yahoo.com/illegal-vapes-tra...27876.html
Sayfalar: 1 2 3 4