Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gürcistan geleneksel tıraş malzemeleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sevgili forum dostlarım iş nedeni ile sık sık Gürcistan'a gidip gelen arkadaşım var buradan uygun fiyatlı tıraş ekipmanı, sabun, tıraş kremi vb. bulabilirmiyiz acaba gidip görenler gezenler varsa içimizde tavsiyelerini alabilirmiyim.
(21/03/2018, Saat: 00:49)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sevgili forum dostlarım iş nedeni ile sık sık Gürcistan'a gidip gelen arkadaşım var buradan uygun fiyatlı tıraş ekipmanı, sabun, tıraş kremi vb. bulabilirmiyiz acaba gidip görenler gezenler varsa içimizde tavsiyelerini alabilirmiyim.


Galiba bilgisi olan yok komşum.
Evet sanırım bilgi sahibi olan yok halbuki Gürcistana giden Türk sayısı oldukça fazla özellikle yakın illerdekiler giriş nüfus cüzdanı ve 1tl karşılığı yeterli oluyor karadeniz turuna çıkan otobüslerin son durağıda Gürcistan forum üyesi olupta Rize Artvin çevresinde olup giden varsa araştırabilir
(22/03/2018, Saat: 23:47)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet sanırım bilgi sahibi olan yok halbuki Gürcistana giden Türk sayısı oldukça fazla özellikle yakın illerdekiler giriş nüfus cüzdanı ve 1tl karşılığı yeterli oluyor karadeniz turuna çıkan otobüslerin son durağıda Gürcistan forum üyesi olupta Rize Artvin çevresinde olup giden varsa araştırabilir


O tarafa gidenlerin çoğunluğu turistik gezi ve ucuz yakıt almak için gittiği için geleneksel tıraş malzemesi almak akıllarına gelmemiştir diye düşünüyorum. Siz bu konuda bir ilk olabilirsiniz.
Batum'u gezme şansım olmuştu ama geleneksel tıraş namına hiçbir şey görmemiştim diye hatırlıyorum varsa da kalite olarak çok dayanıklı şeyler yoktur muhtemelen...
Daha öncede sormuştum, pek giden gelen yok sanırım. Bir arkadaşımız Gürcistan a gidiyor bugün, perşembe dönecek ülkeye. Bu memleketin jileti, sabunu yokmu meşhur acaba, büyük marketlerin tıraş reyonlarını dolaşmasını istesek arko dışında tıraş kremi falan bulunurmu?
2 kere Batum'a 2 kere de Tiflis'e gittim. Batum'da bir sey bulamadim. Tiflis'te bit pazari gibi bir yerden 3 adet antika celik ustura almistim. Pazarlik ile 100 lari odemistim. Kozmetik olarak Seba Med after shave lotion almistim. Artik Turkiye'de satiliyor. Bir de Loccitan fiyatlari Turkiye'ye gore daha dusuktu. Bir kac urun almistim.