Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Teknocell Mi Kaç Kaç Kaç!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayın Arkadaşlarım foruma uygun bir konu değil belki ama bu uyarıyı yapmak şart diye düşündüğümden yazıyorum.6 ay önce teknosadan hanıma telefon değiştirmeli kampanyadan bir telefon aldık.Kampanya gereği bir de teknocell hat almamız gerekiyormuş, onu da aldık almaz olaydık. aldıktan 1 hafta sonra hattı kapattırdım. Daha doğrusu ben öyle sandım.Hala her ay bir borç çıkartıyorlar. Bugün de İzmirden Şenol Hukuk Bürosu diye bir Eşkıyalık Bürosundan icraya gideceksiniz diye eşimi aramışlar.Daha sonra ben aradım bunları, benimle konuşan kadını bir duysanız sokaktaki balici bile daha nazik. Ne sebeple icraya vereceksiniz diyorum verilen cevap sana mı soracağız!!! Git nereye şikayet edersen et, senin gibisini çok gördük vb.
İşimden kolay izin alamadığım için bunlarla uğraşamamak da en can sıkıcı kısmı. Valla teknosa size bedava telefon verse bile ordan hat falan almayın. Ne karşınızda muhatap bulabiliyorsunuz ne de saygı.
Öncelikle geçmiş olsun.

İkinci olarak icra avukatları sizin vakit ayıramamanıza veya korkmanıza güveniyorlar zaten. 10 kişiyi böyle boş tehdit edip çekinen veya uğraşmayan 3'ünden parayı alma yönünde çalışma tarzları. Tavsiyem tanıdığınız bir avukat yardımı ile basit bir itiraz dilekçesi yazıp icra müdürlüğüne verin.

Teknocell konusunda ise dilerseniz sikayetvar.com gibi adreslere başınıza geleni yazın ama onlarla beraber mutlaka aşağıdaki adreste de bir şikayet kaydı açın. Telekom firmaları ile ne zaman problem yaşasam bu adresten çözdüm ben bugüne kadar :

https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Anasayfa
Hocam geçmiş olsun. Hem hukuk bürosunu hem Teknocelli hemde Teknosayı BİMER'e yazarsanız hepsinden kan alırlar bilginiz olsun. Yazılan herdilekçe çok titiz bir şekilde inceleniyor ve size mutlaka üst yazı ekinde cevap veriliyor. Hiç bakmayın gözlerinin yaşına basın BİMER'e dilekçeyi.
@posicor @efrasyab teşekkür ederim. Valla her türlü yolu deneyeceğim elimden geldiğince.
Hocam geçmiş olsun. Btkya şikayet kaydı oluşturabilirsin.