Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İlk üç traş sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba komşularım,

Üçlü ikea sabun kutusuna sabun basmak için mümkünse içerik olarak birbirine benzemeyen üç traş sabun almak istiyorum.
Birkaçını ekledim. Almaya değer tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aklımdakiler:
  1. SAPONIFICIO VARESINO TIRAŞ SABUNU MANNA DI SILICA 150GR
  2. TAYLOR OF OLD BOND STREET TIRAŞ SABUNU YEDEK 100GR SANDALWOOD
  3. TABAC ORIGINAL TIRAŞ SABUNU YEDEK 125GR
  4. MITCHELL´S WOOL FAT TIRAŞ SABUNU YEDEK 125GR
  5. RazoRock XXX Artisan Shaving Soap, 125 ML
  6. Schafmilch Rasierseife (Ewe`s Milk Shave Soap) 60g soap bar by Haslinger
Yolun çok başında olan kendimin de takip etmesi gereken bir konu bu sabun konusu. Bu arada seçtiğiniz sabunların hepsi de radarımda. Özellikle 1 numara.
TOBS'un sabununu pas geçip kremini alabilirsiniz. Kremleri sabunlarından daha iyi. Klasik bir set için Tabac'ı da ekleyebilirsiniz, kokusu ya sev ya terket şeklinde olsa da performansı iyidir. Denemediyseniz cella da olabilir. Forumda kilo ile alan arkadaşlardan bir miktar edinip deneyin önce ama mutlaka, bazen alerji yapabiliyor.
Temel set deyince ilk aklıma gelen bunlar.
(12/03/2018, Saat: 12:28)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TOBS'un sabununu pas geçip kremini alabilirsiniz. Kremleri sabunlarından daha iyi. Klasik bir set için Tabac'ı da ekleyebilirsiniz, kokusu ya sev ya terket şeklinde olsa da performansı iyidir. Denemediyseniz cella da olabilir. Forumda kilo ile alan arkadaşlardan bir miktar edinip deneyin önce ama mutlaka, bazen alerji yapabiliyor.
Temel set deyince ilk aklıma gelen bunlar.

Teşekkür ederim komşum. Kutuya basmak için kutusuzlardan seçmeye çalıştım. Tabac kutulu diye biliyorum. Arko ve Cella elimde var kendi kutusunda.
(12/03/2018, Saat: 12:38)o9uz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim komşum. Kutuya basmak için kutusuzlardan seçmeye çalıştım. Tabac kutulu diye biliyorum. Cella elimde var kendi kutusunda.

Tabac'ın refill i var komşum eğer bulamazsan tabac stick alıp kaba basabilirsin.
(12/03/2018, Saat: 13:23)Gkn17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac'ın refill i var komşum eğer bulamazsan tabac stick alıp kaba basabilirsin.

Evet varmış gözümden kaçmış, teşekkürler.
SV
TOBS
TABAC
Ve tabii ki Arko
Bir de Proraso yeşil eklersem, benim için harika set olur. Hepsi bende mevcut. Diğer sabun ve kremleri bitirdiğimde setim sadece bu olacak.
(12/03/2018, Saat: 15:32)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]SV
TOBS
TABAC
Ve tabii ki Arko
Bir de Proraso yeşil eklersem, benim için harika set olur. Hepsi bende mevcut. Diğer sabun ve kremleri bitirdiğimde setim sadece bu olacak.

Hakikaten Proraso yeşil'i de eklemek lazım.
Cella ,
Tabac,
Vitos iyidir.
İlk paylasılan 6 lı liste cok guzel olmus. Tek tobs un sandalı yerine jeremy sini veya avacodosunu degistirirdim,, gerci cokta onemli degil. Guzel secimler hayırlısı olsun.
Sayfalar: 1 2