Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İlk üç traş sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Komşum Seçimleriniz yerinde ( ToBBs haricinde ) kendiniz yaptığınız için araştırmayı 1. Sıradan başlayarak yavaş yavaş listeyi tamamlayın bence . Zamanla belki listedeki diğer seçimlerde değişecek . O yüzden öncelikle Saponificioyu alın doya doya kullanın .
Çok fazla çeşit denemedim. Denediklerimden beğendiklerim
- SV Tundra Artica
- Razorock Saturnia
- Faena Electron
ben de fazla çeşit denememekle beraber
faena dark roast
neville
proraso beyaz(ıslak tıraşa başladığım sabun olduğu için yeri hala ayrı arada kapağı açıp kokluyorum bile)
Teşekkürler komşularım,
Listeyi 3'le sınırlı tutarak deneyeceğim. Sayenizde hiç duymadığım sabunlar çıktı. Alım sırasına göre güncelledim.

(12/03/2018, Saat: 23:41)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum Seçimleriniz yerinde ( ToBBs haricinde ) kendiniz yaptığınız için araştırmayı 1. Sıradan başlayarak yavaş yavaş listeyi tamamlayın bence . Zamanla belki listedeki diğer seçimlerde değişecek . O yüzden öncelikle Saponificioyu alın doya doya kullanın .

Komşum ToBBs Yabancı forumlarda çok övülüyor tabi denemediğim için bilmiyorum.
(13/03/2018, Saat: 12:26)o9uz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum ToBBs Yabancı forumlarda çok övülüyor tabi denemediğim için bilmiyorum.


Komşum tavsiyede bulunuyorken kendi tecrübelerimiz de etki yapıyor . Yoksa listenizdeki sabunların hepsi genelde övülen ve sevilen sabunlar . Bence yavaş yavaş 1.Sıradan başlayın almaya . yalnız 1.sıradaki Saponificio en iyilerinden bir tanesi önce onu kullanıp sonra diğerlerini beğenmeme durumunuz olabilir
(13/03/2018, Saat: 12:35)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum tavsiyede bulunuyorken kendi tecrübelerimiz de etki yapıyor . Yoksa listenizdeki sabunların hepsi genelde övülen ve sevilen sabunlar . Bence yavaş yavaş 1.Sıradan başlayın almaya . yalnız 1.sıradaki Saponificio en iyilerinden bir tanesi önce onu kullanıp sonra diğerlerini beğenmeme durumunuz olabilir

Teşekkür ederim komşum tabiki komşularımın tecrübeleri benim için çok değerli. O zaman SV yi en sona alayım Smile
Sayfalar: 1 2