Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: MERHABA
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkese merhaba

Aylarca forumu inceleyip okuduktan sonra bugün itibariyle nihayet üye olup aranıza katıldım.

30'lu yaşların başındayım. İş nedeniyle hafta içi her gün tıraş olduğum günlerde geleneksel ıslak tıraş bilinci olmadan arko tıraş sabunu ve marketten aldığım bir fırça ile köpük oluşturup 3-5 bıçaklı kartuşlularla tıraş oluyordum. Bu dünyadan ise maalesef habersizdim. Âdeta gökyüzünden habersiz yıllarca uçurtma uçurmuşum.

Her gün tıraş olma mecburiyeti ortadan kalktıktan sonra haftada bir tıraş olmaya başladım. Hatta bu süre kimi zaman 2-3 haftada bire çıkıyordu. Tabii sakallar o kadar uzayınca kartuşlular kifayetsiz kalıyor, soluğu berberde alıyordum. Derken yaklaşık 6 ay önce nasıl oldugunu, nerden icap ettiğini bilemediğim bir şekilde geleneksel tıraşa ilgi duymaya başladım. Sanki bir sabah uyandığımda kendimi ıslak tıraş sevdalısı olarak bulmuştum. Bu süreçte internette araştırma yaparken ilk olarak razorusu fark ettim. Daha sonra ise bu konuda internette araştırma yapan herkes gibi geltir dikkatimi çekti ve forumu da okumaya koyuldum. Öte yandan da ws fırça ws classic tıraş aleti ve ws sabun ile ilk ucuz yollu ekipmanlarımı edindim. Bu işi sevmiştim. Artık benim de bir hobim vardı. Tabii ws malzemeleri muhle, ej, simpson vs takip etti. Yavaştan koleksiyoner de oluyordum.

Sonuç olarak 6 ay evvel süpermarkette 3 bıçaklı olsun 5 bıçaklı mı olsun düşünürken bugün r41 mi 34c mi alsam diye düşünüyorum. Ve geltir üyesiyim.

Son olarak ankarada yaşadığımı ve "ankara'da geleneksel tıraş ekipmanı nereden temin edilebilir" başlığını yakından takip ettiğimi belirtmek isterim.

Hayırlı forumlar, bol köpükler.
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar Smile
Bol köpüklü tıraşlarınız olsun. Hoşgeldiniz.
@George smiley,
Foruma hoşgeldiniz.. Güzel bir hobby gerçektenSmile
Keyifli tıraşlar ve hoş sohbetler dilerim..
Hoşgeldiniz keyfiniz daimi olsun
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar, konforlu tıraşlar dilerim.
hoş geldiniz keyifli tıraşlar
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Aramıza hosgeldiniz,
Forumumuzda hos sohbetleriniz, zevkli tıraslarınız olsun.
Saygılar.
Hoşbulduk komşular, herkese teşekkür ederim.