Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Mama Kabı Köpürteç
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar 3 ay oldu ıslak traşa başlayalı ve sırf bu sebeple sizlere yardımım dokunsun diye üyelik aldım, bu scuttle kafamı kurcaladı aşırı pahalı çok araştırdım ve sonunda buldum, püf nokta ürünün adında traş ile alakalı bir yazı geçmez ise ucuza bulabilirsiniz. Alttaki ürün 10 dolar 40 tl civarı aynı scuttle mantığı tıpalı kapağı suyu koyun alın size 10 numara 5 yıldız scuttle. Sihirli kelimeyi de söyleyeyim sizin için arama yaparken Bebekler için Termos Kase. Çinden artık çok kolay ürün alabiliyorsunuz Ptt kargo ile kapınıza kadar geliyor, sakın korkmayın en kral silver porsuk fırçaların bile ham maddeleri Çin den geliyor.

https://tr.aliexpress.com/item/Bebek-Su-...autifyAB=0

https://tr.aliexpress.com/item/Water-inj...15499.html
@srarslan komşum, mantıklı bir düşünce yoluyla gitmişsiniz aslında fakat scuttle'ın tek özelliği köpüğü sıcak tutmak değil. Aynı zamanda içerisindeki tırtıklı yüzeyle köpürtme sağlamak. Bu mama ürünlerinin içleri düz ve parlak yüzey olduğu için bir scuttle ile aynı etkiyi göstermeyecektir. Yine de iç hacmine göre ufak fırçaları tıraş öncesi sıcak suda bekletmek amacında olan arkadaşlar için çok faydalı olabilecek bir ürün.
(19/02/2018, Saat: 10:00)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@srarslan komşum, mantıklı bir düşünce yoluyla gitmişsiniz aslında fakat scuttle'ın tek özelliği köpüğü sıcak tutmak değil. Aynı zamanda içerisindeki tırtıklı yüzeyle köpürtme sağlamak. Bu mama ürünlerinin içleri düz ve parlak yüzey olduğu için bir scuttle ile aynı etkiyi göstermeyecektir. Yine de iç hacmine göre ufak fırçaları tıraş öncesi sıcak suda bekletmek amacında olan arkadaşlar için çok faydalı olabilecek bir ürün.

Hocam teşekkür ederim, bilmiyordum bunu da sayenizde öğrendim, halen kullanmakta olduğum içi düz siyah porselen kasem var sanırım o da hatalı, olması gereken içi tırtıklı bir kase.
(22/02/2018, Saat: 09:34)srarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam teşekkür ederim, bilmiyordum bunu da sayenizde öğrendim, halen kullanmakta olduğum içi düz siyah porselen kasem var sanırım o da hatalı, olması gereken içi tırtıklı bir kase.

Hangi kase sizi mutlu ederse onu kullanın ama dediğiniz gibi içi düz bir kase ile köpük yapmak çok zor olacaktır.
(22/02/2018, Saat: 10:14)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hangi kase sizi mutlu ederse onu kullanın ama dediğiniz gibi içi düz bir kase ile köpük yapmak çok zor olacaktır.

Cihan hocam Çinin ünlü traş malzemeleri satıcısı QShave Store'a mesaj attım, scuttle dedim Türkiye de çok talep görür ekleyin dükkanınıza, olumlu cevap yazdı bakalım ilerleyen günlerde görürüz.

Tony Qshaver
18/02/22 19:13
Thanks for you advice my dear friend. I will tell this to our product marketing department.

Hi, My friend please add your store Shaving Scuttle, there is a lot of request to Turkey.
Me
18/02/21 21:40
Haydi hayırlısı. Beklemedeyiz o zaman.
(23/02/2018, Saat: 21:34)srarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan hocam Çinin ünlü traş malzemeleri satıcısı QShave Store'a mesaj attım, scuttle dedim Türkiye de çok talep görür ekleyin dükkanınıza, olumlu cevap yazdı bakalım ilerleyen günlerde görürüz.

Tony Qshaver
18/02/22 19:13
Thanks for you advice my dear friend. I will tell this to our product marketing  department.

Hi, My friend please add your store Shaving Scuttle, there is a lot of request to Turkey.
Me
18/02/21 21:40

Başka bir sitede gördüm sitenin adını şimdi hatırlamıyorum.Fiyatı pek uygun değildi 25 dolar gibi bir şeydi.
(24/02/2018, Saat: 14:17)hidalgo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başka bir sitede gördüm sitenin adını şimdi hatırlamıyorum.Fiyatı pek uygun değildi 25 dolar gibi bir şeydi.

Şimdi şöyle bir durum var aliexpress sitesi perakende satıyor, alibaba siteside toptan minunum 500-1000 arası sipariş, aşağıda verdiğim link de görebilirsiniz 1000 adet sipariş verince 1 adet scuttle tanesi 50 cent ile 1 dolar arası fiyatlarla değişiyor, adamlar perakendeye koyarsa %500 kar koysun 10 dolara satsa yine iyi Smile

https://turkish.alibaba.com/product-deta...49e6eUSDWG
Bu da bir  çeşit mama kabı, ama farklı canlıların. Henüz bir köpürtme tası kullanmadım, tutacak yeri olmayan ,kırılabilir malzemeden yapılmış kaseler şimdilik benim için uygun değil.Sağda solda uygun, ucuz bir şey ararken buna denk  geldim. Kenarları çıkıntılı ama iş yapar mı bilmiyorum. Geldikten sonra yazardım aslında ama bir ay süreceği için şimdiden yazayım dedim.


https://tr.aliexpress.com/item/1pc-2pcs-...270.WrEMiZ
@arbenar
Komsum silikon bunlar. silikonda kopuk pek olmaz zorlanırsın mudur.
Sayfalar: 1 2