Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Lea stick
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Sabah acele bir tıraş oldum, ilk kullanışımdı. Yüze uyguladıktan sonra köpürttüm, çok hızlı ve güzel bir köpük yaptı. Kokusu zayıf, mentolü de zayıf. İkinci perdeye ince köpük kalsa da idare etti. Biraz daha mentollü bekliyordum.
Bugün tekrar kullandım koruyuculuk zayıf geldi. Belki başka bir şey sıkıntı yarattı o yüzdem tekrar deneyeceğim. Artık son şansı, göreceğiz.
BU sabah ben de kullandım, güzel bir köpük yaptı. Lea kase sabun aksine mentol yok içinde, ama güzel taze bir kokusu var.
(10/07/2019, Saat: 12:15)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BU sabah ben de kullandım, güzel bir köpük yaptı. Lea kase sabun aksine mentol yok içinde, ama güzel taze bir kokusu var.

@zeyes komşum da hafif mentol kokusu olduğunu söylemiş, ilk açtığımda benim burnuma da çok hafif bir mentol kokusu gelmişti. Mentol içeriği olmadığını bilmiyordum komşum. Hızlı ve güzel köpük yapıyor, koruyuculuğu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz ?
KOruyuculuğunu çok üstün bulmadım, kase sabundan daha düşük, mentol içerikli kase sabunu tercih ederim.

(10/07/2019, Saat: 12:20)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@zeyes komşum da hafif mentol kokusu olduğunu söylemiş, ilk açtığımda benim burnuma da çok hafif bir mentol kokusu gelmişti. Mentol içeriği olmadığını bilmiyordum komşum. Hızlı ve güzel köpük yapıyor, koruyuculuğu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz ?
@Sfenks komşumun denemem için hediye ettiği lea çubuk sabunu bugün bitirdim. Bana göre nemlendirmesi ve çabuk köpürmesi olumlu yanları. Kayganlık ve koku zayıf yanları. Koruyuculuk konusunda ise ortalama denebilir. Benim edindiğim tecrübe bu şekilde. Sırada yine komşumun hediyeleri olan WS stick ve Palmolive stick sabunlar var. Şu ana kadar kullandığım ve bana referans olan sabunlar ise: arko, derby, mfy, proraso, via barberia, tabac, molton brown, WS kase, TOBS çubuk.
Bu sabunu arkoya çok benzetiyorlar, Arko sabunu sevmediğim için almayı düşünmüyordum ama yinede denemek istedim. Bugün kullandım, bence arkoyla hiç alakası yok, koku olarak çok güzel temiz, ferah bir kokusu var. Köpük, koruyuculuk ve kayganlık olarak ta arkodan daha iyi geldi bana. İmps stoklarına tekrar aynı fiyattan girerse Fiyat olarak alıp kullanılabilirliği yüksek bir ürün bence.
Katılıyorum komşum. Bende şekil dışında bir benzerlik göremedim. (Çubuk) Çok hoş bir kokusu ve tıraşı var.
Stoklara girmiş impa'nın 20 tl. Alıp deneyelim bakalım sipariş geçtim
Bu sabun (stick) bana çok verimsiz ve zayıf geldi. Köpüğü daha seramik kasede kurumaya başladı, ki suyunu da verdim hani. Suyu sevdiği belli. Kokusu yok denecek kadar az ve zayıf ama ferah ve taze bir koku verdi. Koruyuculuk ve kayganlık ise vasat altı geldi bana. Arko'yu hafiften hatırlattı bana. Bir daha kullanmayı isteyeceğim bir sabun değil ne yazık ki Sad
Sayfalar: 1 2 3 4 5