Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Miele Elektrikli Süpürge
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Bugün Cevahir AVM Teknosa’da gördüm. Hala arayan varsa en soldaki Total Care 1200 watt.

wa3udw.jpg
(28/06/2018, Saat: 12:45)ckeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün Cevahir AVM Teknosa’da gördüm. Hala arayan varsa en soldaki Total Care 1200 watt.

ihtiyacı olan kaçırmasın süper fırsat. acaba toz torbalarında da indirim var mıydı?
(28/06/2018, Saat: 14:44)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ihtiyacı olan kaçırmasın süper fırsat. acaba toz torbalarında da indirim var mıydı?

Ne yazıkki yoktu. Denk gelince ben de toz torbası alacağım. Bu arada 1200 watt son ürünler bunlar sağda solda kalanlar. 890 watt lara tamamı ile dönmeden alsın almak isteyenler.
Toz torbasız ve 550 watt lık cx1 modeli ne yönelik donanımhaber de sıcak fırsatlarda paylaşılan bir link gözüme çarptı.

İyi midir? Kotu mudur? bilmem. İhtiyacı olan bi baksın derim.

(Satıcı mediamarkt görünüyor): https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektro...-374499927
Benzer meblağlara Philips Marathon öneririm büyük şehirler dışında yedek servis ağı daha iyi durumda olduğu için.
Ama büyük şehirlerdekiler için Miele servisi varsa tabi ki süpürge konusunda iyi isim yapmış bir marka..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Cok detaylı fiyat arastırması yapmadım gelen maili sadece paylasıyorum ama, supurge sepetinde ki bu arnica airboard muadil yapancı urunlerinin 5te1 fiyatına. Ufleme ve cekme yapabilen utu isini kolaylastıran bir utu masası.
48795182186_09321b204a.jpg
Buradaki yorumlardan sonra merak ettim de @dikdik_s hocam şu an kullandığınız süpürge marka ve modeli nedir? Smile
Dyson, miele isimleri geçiyor hep buralarda. Smile

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komsum istanbuldayken bir ara cesitli supurgelerimiz vardı, bazısını ev temizliginde, bazısı benim hırdavat merakım cevresinde kullanılır edilirdi. Golcuk depremi sonrası cogu ihtiyac sahibi ailelere gitti.
Su anda izmirde 2 adet miele 1200wattlık, bir tane de Rainbow sulu supurge var. Arada yerleri silmek icin kullandıgımız birde Karscher FC5 diye bir yer temizleyici var, entresan bir alet oldugu icin yazmak istedim. Su anda aklıma gelenler kullandıklarımız bunlar komsum.

Dyson hem elektrikli hem sarjlı vardı zamanında ama daha dyson alacagımızı sanmıyorum zira biz hoslasamadık. Zaten elektrikli uretimini durdurdu, sarjlı ile devam edecekmis dyson.
Sulu süpürge kullanıp memnun kalan çok az bence. Kullanım sonrası düzgün bir şekilde yıkanması gerektiği için. Kullanıp kenara konduğunda koku kaçınılmaz çünkü. Siz verim alabildiniz mi sulu takımından?
İhtiyaç sahibi ayrıntısı için de tebrikler, helal olsun. Güzel bir ayrıntı.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugune kadar koku problemi hic yasamadım. Kullanıcı hatası oldugunu dusunuyorum yasayanların. Supurge haznesi yıkandıktan sonra ıslak sekilde geri kapatılmaz. O ayrı sekilde acık sekilde konulur supurgenin yanına, hicbir problem olmaz. Tahminim milletimiz tarafından cop muamelesi yapılan kullanım klavuzlarında bunlar yazıyordur.
Sulu supurge zordur haklısınız, ama soyle ornek vereyim. Normal supurge ile 2-3 kere supurup temiz olduguna kanaat getirdiginiz halınızı, sonra ardından Rainbow supurge ile supurunce, kirlenen suyu gorunce sanki çıktık sokagı supurduk bu kir nerden cıktı yahu diyorsunuz.

48809032638_c14d04fb3f.jpg

Farkı supurge harici turbo baslıgı kendinden motorlu (hatalı olabilirim 300-500watt gibi bir gucu var sırf uc baslık motorunun) Ayrıca %90 supurgede olan turbo baslıktaki fırcalı cubuk bunda tahtadan ve agırdır. Halı ustune vurdugu fırca darbeleri cok daha kuvvetlidir.

48795196116_0bf7b10e07_z.jpg

Halı icin ayrı bir klasmanda bir supurge, ama dediginiz gibi zordur el gitmez, bizde ayda bir halı ustunde veya koltuklardan kedi tuyu temizleme icin kullanırıyoruz diger Mielleler harici. O sulu supurgeyi ben daha cok farklı amaclar icin kullanıyorum. Gecenlerde balkon gideri tıkanmıs, camasır makinasının tum suyu balkona dolmustu, kucukten yetisin komsular eve su bastı panigi olur gibi oldu. Sulu supurgeyi bos kovası ile calıstırıp tum suyu kovasına cektim pırıl pırıl oldu. Arada bu sekilde ihtiyac duydugumuz oluyor.
Bilgi olsun sulu Rainbow ayarında halıda basarılı diger bir süpürge, torbalı Sebo markasıdır.
Tekrar hatırlatayım, torbalı supurge eski teknoloji veya torbasızlara gore basarısız degildir, aksine pek cok torbasız supurgeyi utandıracak torbalı supurgeler vardır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8