Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Miele Elektrikli Süpürge
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
O renkte cok guzelmis. Hayırlı olsun komsum. Uzun seneler size hizmet etmesi dilegimle.
5ba70dd113ec72ba949ff04f6fad094f.jpg


Miele c3 cat doğ 1200 Watt alalı biraz zaman geçti anca yazabiliyorum .
Süpürgenin fahri Danışmanı @dikdik_s ve @cihankeskin komşuma övgüleri ve tavsiyeleri için teşekkür ederim . Dyson animal süpürgeden sonra İlça gibi geldi . Halı süpürürken kolu yormaması rahat ,esnek ve hafif olması en büyük özellikleri muntazam sessiz çalışması ek güzelliği . Turbo başlıgı halı üzerinde paten gibi kayıyor . Dostlar sağolsun bizlerde sayesinde güzel bir ürün aldık ve tavsiye ediyorum .
Aynı ürünü 1 yıldır kullanıyoruz malzeme kalitesi işçiliği toz çekme kapasitesi çok iyi. Yabancı forumlarda sürekli karşılaştırmalarda yer alan bir ürün düşünenlere tavsiye ederim lakin orjinal kendi toz torbası kullanılmalı
@Dragon komşum fotoğrafını da hazır paylaşmışken biz de aynı model ve renk elektrikli süpürgeyi aldık. Bu makineyi alırken değerli düşüncelerini paylaşıp bana yardımcı olan @dikdik_s Serdar abi, @Nani Kuş Devrim abi ve @cihankeskin komşuma teşekkür ederim.
Hani abartmak gibi olmasın ama bu süpürge makinesi ise diğerleri ne olduk resmen. O nasıl bir toz torbası öyle. %99.9 toz yakalıyor. Yani makineyi açıp evin havasını da temizleyebilirsiniz Smile Üstelik toz torbasından sonra kallavi bir filtre sistemi var ayrıca. İyi çalışmış adamlar, takdir ettik
Güle güle kullanın @Dragon komşum. Bu arada aldığınız modelde HEPA filtre yoksa mevcut filtrenizin ömrü dolunca onu da HEPA ile değiştirip süper hijyenik bir hayata kavuşabilirsiniz. Bu arada dikkat edin. Çok güçlü çektiği için ben ikide bir kedinin oyuncaklarını çekip sonra o minicik delikten çıkartmaya çalışıyorum. Smile
Hayırlı olsun, uzun yıllar sorunsuz kullanmanız dilegiyle.
Saygılar.
(22/03/2018, Saat: 20:05)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güle güle kullanın @Dragon komşum. Bu arada aldığınız modelde HEPA filtre yoksa mevcut filtrenizin ömrü dolunca onu da HEPA ile değiştirip süper hijyenik bir hayata kavuşabilirsiniz. Bu arada dikkat edin. Çok güçlü çektiği için ben ikide bir kedinin oyuncaklarını çekip sonra o minicik delikten çıkartmaya çalışıyorum. Smile

Sağolun komşum. Aynen öyle yapacağım. Hatta hepa filtre ve toz torbası içeren bir set var bitince onu alacağız. Bizim de çocuğun legoları var kaparsa zor çıkartırız Smile


(22/03/2018, Saat: 21:24)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun, uzun yıllar sorunsuz kullanmanız dilegiyle.
Saygılar.
Çok sağolun komşum. Smile
supurge sepeti sitesinde 300 lira ustundeki alısverise %12 indirim kodu geldi.

SPGNWA

Alacagı olan varsa kullanabilir dostlar.
Miele Blizzard CX1 Yeni Model Torbasız Supurge incelemesi ve karsılastırması.

48794813818_35580aaa35_o.jpg

Dunden beri yeni mielenin kullanıcı inceleme ve tecrube yorumlarını ve videolarını izliyorum. Cıkardıgım ozet su sekilde. CX deyince X'inden torba yok gibi anlayın, C3 dedim mi torbalı sistem kullanan model olarak anlayın.

1- Yeni tasarım sapı ie Cx in tutması daha rahat.
2- Cx de motor iyice ufalmıs kuculmus kusa donmus, 550w a dusmus.
3- Yeni Cx de alta 4 tekerlek koymuslar, C3 lerde 3 tekerlek vardı. Cok fark yaratacagını dusunmuyorum. Belki stabilitesi artmıstır.
4- Toz torbasız bana hep daha kirli gelmistir, zira cop genelde mutfakta oldugu icin, hazneyi her bosaltımda ince toz ister istemez havaya kalkar o mutfak ortamında, torbanın en azından mielenin agzı zaten kapalı, dolu torbayı atarken oyle bir sorun olmuyor. Ben yine torbalı taraftarıyım ama burada iş kisisel tercihe kalıyor

Simdi yeni CX dezavantajları

5- Erisim uzunlukları c3 un 11metre, Cx in 10 metre. O 1 metre bazen temizlikcinin inatla cekistirerek duvardaki prizi sokmesine neden olabilir. İstersen uzun kollu lokma takımınla 100NM torkla sık, 1.30 boyunda ki o ablam nasıl yaparıyorsa, o prizi bir gun soker duvardan arkadas.
6- Alette 2 hepa filtre var. Normal toz haznesinin hemen arkasında bir hepa filtre ki kendisine cok is dusuyor, plastikten temizleme mekanizması bile yapmıslar, toz icinde kalıyor o hepa ama en azından degistirilebiliyor. İkinci hepa filtre motor oncesinde ve degistirilemeyen bir hepa. İzledigim videolarda o hazne sonrasında ki ilk hepa toz icindeydi ve o tozu supurgenin plastik ic aksamlarına da bulastırmıstı, ayrıca oteki motor oncesi hepanın da kullanıcı tarafından degistirilememeside bir eksi. Cx modeli C3 modeline gore daha kirli, tozlu ve paspaye vaziyette gordum kullanıcı videolarında.
İzlemek isteyenler icin videonun 19.cu dakkasından itibaren gorebilirler. Hatta video da kendisine buyuk is dusen ilk hepa kenarlardan acma yapmıs, adam kendisi zımba ile geri birlestirmis filtreyi.
https://www.youtube.com/watch?v=wM9B0qgj...outHoovers
7- Yeni Cx serisi diger C3 serilerinin fiyat olarak yaklasık 2 katı.
8- Benim sahsen tecrubeme gore en kotusunu sona bıraktım. C3 lerde yukarı dogru olan motor cıkıs havası verme bolumunu, yeni Cx lerde motor tasarımından dolayı supurgenin yanına vermisler. Bir supurgede en nefret ettigim olay, aletin calısırken dısarı verdigi havayı yere ufleyerek, daha supurmedigin yerde arkandaki tozu tuyu havaya kaldırması. Kedi kopek sahipleri icin onemli bir noktadır. Sadece bu madde bile sizlerin ileride supurge secerken dikkat etmesi gereken bir madde diye dusunuyorum.

Ozet olarak, zaten yazdıgım gibi torbasız supurgeleri pek sevmem (sulu olanları ayrı tutuyorum) ama, tarafsız sekilde bile bakıp inceleyince, mielenin yeni CX serilerinde tasarım hataları oldugunu dusundum. Bu sefer olmamıs ne yazık ki. Tavsiyem yine torbalı c3 serileri olur miele de.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8