Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Miele Elektrikli Süpürge
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Bu arada Süpürgesepeti'nin Bostancı ışıklarda Eminali Paşa caddesinde fiziksel mağazası. Hem Miele hem de diğer marka süpürgeleri gidip inceleyebilirsiniz. Suadiye yönüne doğru oradan 50 metre ileride sağda bir ara sokakta da direk Miele mağazası var. Bostancı'ya yakın arkadaşlar süpürge almadan bakabilirler.
Evet arkadaşlar çok süpürge konuştuğumuz için moderatör arkadaşımız @onurcakmak bizleri paketleyip bu konuya taşımış. Gördüğünüz gibi moderatör olmamız moderasyona tabi olmadığımız anlamına gelmiyor. Big Grin
Miele C3 indirimde sanırım yeni seri. Bilginize.

https://shop.miele.com.tr/miele-complete...&BrKy=V2X9
(27/02/2018, Saat: 23:44)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Miele C3 indirimde sanırım yeni seri. Bilginize.

https://shop.miele.com.tr/miele-complete...&BrKy=V2X9

Biz de şu sarı olanı alıp miene kullanmaya karar verdik. Emin olamadığımız bi kaç konu var. Kullanan komşulara sormak isterim

1- ek olarak Turbo başlık almaya gerek var mı? Var olan halılar için yeterli mi
2- 890 w çekiş gücü yeterli mi? Bizde şu anki arçelik 1200 w
3- bunun hypclean torbaları 4 lü ve 56 tl civarı fiyatı var. Bir torba ne kadar gider? Ona göre alalım? 2 kutu torba alırsak +1 yıl garanti varmış.
1- Halı varsa Turbo baslıgı oneririm, cok guzel alıyor ve donen fırcası ile kendinden ilerledigi icin sizi yormadan halılarınızı yapmanıza yardımcı olur. Acil degil ileride de alabilirsiniz.
2- 890 watt kullanmadım ama biz genelde sessiz modda kullanıyoruz, o modda yaklasık 800watta tekabul eder. Emisi cok guzel bir sıkıntı yok.
3) Torbaları 4.5 litrelik buyuk torbalardır. Ayrıca icinde metal mesh vardır. İgne çivi vs. gibi objeleri cekerseniz yanlıslıkla torbanın yırtılmasını onler. O yuzden cok basarılı olan orjinal torbalarını kullanmanızı oneririm. Bir torba cok sık kullanımda 3 ay, normalde 5-6 ay gider.


Saygılar
(17/03/2018, Saat: 21:44)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1- Halı varsa Turbo baslıgı oneririm, cok guzel alıyor ve donen fırcası ile kendinden ilerledigi icin sizi yormadan halılarınızı yapmanıza yardımcı olur. Acil degil ileride de alabilirsiniz.
2- 890 watt kullanmadım ama biz genelde sessiz modda kullanıyoruz, o modda yaklasık 800watta tekabul eder. Emisi cok guzel bir sıkıntı yok.
3) Torbaları 4.5 litrelik buyuk tormalardır. Ayrıca icinde metal mesh vardır. İgne çivi vs. gibi objeleri cekerseniz yanlıslıkla torbanın yırtılmasını onler. O yuzden cok basarılı olan orjinal torbalarını kullanmanızı oneririm. Bir torba cok sık kullanımda 3 ay, normalde 5-6 ay gider.


Saygılar


Sağolun komşum. Çok aydınlatıcı oldu açıklamalar
Rica ederim her zaman.
Saygılar.
Bir tane aldık. Tıraş forumu tavsiyesi ile süpürge makinesi alacağımı hiç düşünmemiştim Smile) Gayet kaliteli ve uygun fiyatlı göründü sarı modeli
(18/03/2018, Saat: 17:50)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir tane aldık. Tıraş forumu tavsiyesi ile süpürge makinesi alacağımı hiç düşünmemiştim Smile) Gayet kaliteli ve uygun fiyatlı göründü sarı modeli


Sağlıkla kullanın komşum .
1933953de22050bb2af1dfcee3e4e785.jpg

Aldık sonunda. Gayet güzel ve şık bir ürün. Kalite ve tasarım çok iyi. Yayında yapımda emeği geçen komşulara tekrar teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8