Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Raptiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba,

Adim Emrah, Ankara'da yasiyorum. 34 yasindayim.

Ergenlik ile 25 li yaslar arasinda 3 bicakli ile olan birlikteligime 25 yaslardan sonra ali biyikli ustrayi ekledim. Boyle forumlardan gormeden okumadan bir merak baslamisti. Berberdeki ustura temizligini istememle birlikte ali biyikliyla tras olmaya basladim. Arada yine de kartislularla tras kacamaklarim olmaktaydi. Fakat surekli bir memnuniyetsizlik durumu ile karsilasinca (usturanin kullaniminin zor olmasi, ailemin ufak kesiklere acik kalp ameliyati seklinde bakmalari) dedem usulune (de aletler) geceyim dedim. Internetten ws classic siparisi ile bu urunu edindim. O arada da forumu kesfettim. Forumu okudum bu arada da ws yi nasil kullanmam gerektigine dair bilgiler ile tecrube ederek birlestirdim.

Akabinde an itibariyle arafta kaldigim r89 ile r41 arasindaki secimimi r41 grande den yana kullanarak devam edecegim. Urun henuz elime gecti. Muhle Turkiye de yeralan indirimden yararlandim. Firca olarak da onerilerinizle baslangic olarak jaguar 1071 aldim.

Forumda yarattiginiz bilgi paylasimlari icin hepinize sadece okuyucu olsam da tesekkur ederim. (Yazamiyorum cunku forumun tamamini okuyamadim henuz ve aktarimda bulunabilecegim birikimim bulunmamakta).

Saglikla kalin.
Merhabalar Emrah Bey, foruma hoş geldiniz. Normalde yeni başlayanlara R41 pek önerilmiyor ama siz zaten öncesinde de ustura ile tıraş olduğunuz için çabuk uyum sağlarsınız diye düşünüyorum. R41'in ustura tıraşına yakın kesim hissiyatı olduğu söyleniyor. Ben de sizin gibi geçenlerde Mühle Türkiye'den R41 aldım ve ilk tıraşımı da oldum ama yorum yapmak için birkaç tıraş daha olmam gerekiyor. Fırça olarak başlangıç demişsiniz. İleride eminim şöyle güzel bir porsuk fırça arayışına başlarsınız Big Grin Bu forumun tek kötü tarafı da bu sanırım. Forumda tıraş malzemelerini görüp hevesleniyorsun ve alıyorsun ama aklın hep alamadıklarında kalıyor. Bir süre sonra bu kısır bir döngüye dönüşebiliyor Big Grin
Bu arada Ankara'da yaşıyormuşsunuz. Zamanlama çok güzel oldu. Ankara'da forum arkadaşlarımız ile bir buluşma ayarlamaya çalışıyoruz. Konusu da burada. Sizi de bekleriz.
Hoş geldiniz, R41 candır Smile Keyifli tıraşlar hoş sohbetler dilerim.
Aramıza hosgeldiniz,

R41 agresif ve guzel bir alettir. Lutfen urunu kullanırken bastırmayınız. Wilkinson dan veya 3bıcaklılardan sonra kas hafızası siz istemeseniz bile bastırabiliyor. İlk donemlerde tekrarlıyorum dikkatli olun ve bastırmayın.
Zevkli tıraslarınız olsun.
Saygılar.
Cok naziksiniz hepinize tesekkur ederim.

R41 yakin tras istegimle aldim. Gunluk trasta belki ws classic ile devam edebilirm. Ufak bir butce ile r89 da ileride eklersem yeterlidir. Muhle ler arasinda degisimli kullanabilirim seklinde dusunuyorum.

Alet arayisimin bunlari gececegini sanmiyorum. Dusuk ihtimalle ali biyikliyi bir dovo shavette ile degistirmek bicak takip cikartmadaki izdrabi asmak icin olabilir. Alet yerine dogru sabun, after shave gibi urunleri almak daha mantikli geliyor.

Bilmiyorum sizlerin gorusleri nedir?

Uyarilariniz icinde tesekkur ederim. Bastirmamak icim ekstra dikkatte bulunacagim.

Belki de sizlerin dedigi gibi foruma baka baka evi alet pazarina cevirebilirim. Smile

Saglikla kalin.
Hoş geldiniz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoş geldiniz keyifli tiraslariniz olsun
Hoş geldiniz. Bol köpüklü tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Hepinize tesekkur ederim ictenliginiz icin.
Hoş geldiniz, keyifli forumlar sağlıklı tıraşlar dilerim.
Sayfalar: 1 2