Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Fransa Alışveriş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Saygıdeğer komsularim Fransız markalı tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir.Fransa da yaşayan arkadaşıma posta yoluyla yollamasini rica edeceğim.Sabun olur krem olur.Baska tıraş ürünleri de olabilir.
Ben sabunlardan  Le Pere Lucien,Martin de Candre ve Monsavon markalarını fırça olarak Plissonu birde arkadaşınız bulabilirse antikacılarda veya bit pazarlarında   Gibbs 15 veya 17 ayarlı tıraş aleti sayabilirim , en çok Fransada bulunuyormuş hatta fazla bulursa bende talibim şimdiden  Big Grin .
Değerli Komşularım bir yakınım Paris'e gidiyor.Ürün siparişi vermek istiyorum.Paris'de nereden? Ne alabilir? .Teşekkürler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir dükkan var(mış); http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7673
Opera'ya yakın Lafayette mağazasında bolca porsuk fırça gördüğümü hatırlıyorum. Başka ne vardı emin değilim, o zamanlar tıraşla pek ilgili değildim.
Almanya'daki gibi, örneğin aşağıda paylaştığım linkteki gibi çok çeşitli Traş ekipmanı olan alışveriş sitesi var mıdır?

https://www.dambiro.de/Rasierhobel_s2
https://www.dambiro.de/Rasierseife
(03/05/2020, Saat: 01:15)sinekaydı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Almanya'daki gibi, örneğin aşağıda paylaştığım linkteki gibi çok çeşitli Traş ekipmanı olan alışveriş sitesi var mıdır?

https://www.dambiro.de/Rasierhobel_s2
https://www.dambiro.de/Rasierseife
bu siteden almanyada yaşayan komşular “ciao15” koduyla %15 indirimden faydalanabilirler
(03/05/2020, Saat: 01:58)fusuy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu siteden almanyada yaşayan komşular “ciao15” koduyla %15 indirimden faydalanabilirler

İndirim ne kadar süre geçerli komşum, biliyor musunuz?
(03/05/2020, Saat: 02:59)sinekaydı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İndirim ne kadar süre geçerli komşum, biliyor musunuz?
alman tıraş forumunda 30nisana kadar geçerli olduğu yazıyordu ama yinede hala aktif
Sayfalar: 1 2