Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ankara Buluşması (18 Şubat 2018)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
18 Şubat Pazar günü saat 14:00 Kızılay'daki Siham Kahve.

Konu içerisinde şimdiye kadar buluşmaya geleceğini veya gelebileceğini söyleyenler;

1) @osaka23
2) @hasimkara
3) @Mehmet_G
4) @starex
5) @Efrasyab
6) @izbe
7) @godsyndrome
8) @Armageddon
ve son olarak ben. Toplam 9 kişiyiz. Sayıyı dikkate alıp önceden rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. Arkadaşlar buluşma yeri ile ilgili olarak sıkıntı yaşayacağını düşünen varsa (veya buluşmaya gelmeyi düşünen herkesle) özelden telefon numaramı paylaşabilirim. Herkes Pazar günü tıraş olsun da birbirimizi kolayca tanıyalım Big Grin
Merhabalar yeni katildim araniza ama katilmayi cok isterim haftasonu da olursa cok super olacagini dusunmekteyim
@osaka23 öncelikle aramıza hoş geldiniz. Foruma yeni üye olan birisinin bu konuda böyle istekli olması çok güzel. Hafta sonu olması bence de daha güzel olur ama katılım sayısı artarsa çoğunluğa uyarız.
Merhaba;
Haftasonu olursa eğer bende katılabilirim. Görüşmek dileğiyle
Çok güzel bir organizasyon olur. Peşkir teslimi için mini bir buluşma ayarlanmıştı ama özel nedenlerle katılamamıştım. Haftasonu olursa katılmak isterim. Mesai dolayısıyla hafta içi insan gibi yaşayamıyorum.
Saati uyarsa ben varım  Rolleyes Uyan Ankara ! Big Grin
Ekip baya bir kalabalıklaştı şimdiden. Genel çoğunluk buluşmanın hafta sonu olmasından yana. Aranızda özel sektörde çalışan ve Cumartesi günleri de mesai yapan olabilir. Bana Cumartesi günü de uyar ama çalışan arkadaşları düşünerek Pazar günü yapabiliriz. Mesajı yazarken aklıma geldi şu an. Hatta ortak bir noktada buluşup birlikte kahvaltıya gidebiliriz. Başka fikri olan varsa lütfen belirtsin. Yer olarak da öneri gelirse çok güzel olur.
Kahveci Hacıbaba'da kumda geleneksel bir Türk kahvesi derim Idea

Ama daha çok katılım bekliyoruzz
Tunalı Hilmi tarafı olursa iştirak edebilirim, Ankara'nın yenisiyim tek bildiğim yer Tunalı ve Kızılay tarafları.
Tunalıda geçen sefer Bolulu Hasan Ustada ben @pilotic ve @finwe komşularım ile ufak çaplı bir buluşma gerçekleştirdik çok keyifliydi.
Bunun dışında Tütün tüketebileceğimiz bir yer olması + yeni Ankaralıların da rahatça bulacağı her mekana uyarım. Gün Benim için Pazar uygun, Cumartesi görevlerim olma ihtimali yüksek.
@starex kahveye kimse hayır demez sanırım üstad. Kahveci Hacıbaba kahve içmek için güzel bir yer ama maalesef hafta sonları ana baba günü gibi oluyor. Bunu da dikkate almak lazım. Kızılay'da Siham Kahve diye bir yer var. Ben daha önce gitmedim ama arkadaşlarım çok tavsiye ediyordu. Bu konuda farklı önerisi olan varsa, güzel bir mekan bilen varsa dinleyebiliriz.
@Efrasyab komşum Ankara büyük bir şehir. Yer konusunda bir orta yol buluruz. Herkesin tek vesait ile gelebileceği bir yer olması daha makul olur. Mesela Kızılay gibi. @pilotic ve @finwe komşularımızı biz de bekleriz buluşmamıza.
Sanırım Pazar günü çoğunluk için uygun. Bu Pazar öğleden sonrası için ne dersiniz arkadaşlar?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7