Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ankara Buluşması (18 Şubat 2018)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Söz vermeyeyim ama vakit bulabilirsem ben de gelebilirim.

Gelebilirsem yanımda makina, fırça ne var ne yok getiririm arkadaşlar.
@SKYBRAVE

Kardes bizler tarafından bir islem yapılmamıs. Dun ana baslıgı degistirip bulusma tarihini eklerken yanlıslıkla sen silmis olabilirmisin.
@izbe üstad şahsen, katılmanızı ve tecrübelerinizden faydalanmayı çok isterim. Umarım bir aksilik olmaz ve buluşmaya gelebilirsiniz.
@dikdik_s Serdar abi dün konu başlığını, konunun içerisine girmeden değiştirmiştim. Benim de aklıma acaba konu başlığını değiştirirken, ilk mesajdaki içerik otomatik olarak siliniyor mu acaba diye geldi. Konu başlığı durumu açıklıyor zaten. Sağlık olsun, sorun olmaz.
(08/02/2018, Saat: 14:06)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]...dün konu başlığını, konunun içerisine girmeden değiştirmiştim.

Sebebi tam olarak bu komşum, malesef böyle bir durum var. Başlığı değiştirmek için konuya girip, ilk mesajı "Gelişmiş Düzenle" seçeneğinden düzenleme sayfasına gidip, başlığı öyle değiştirmek gerekiyor.
(08/02/2018, Saat: 14:13)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sebebi tam olarak bu komşum, malesef böyle bir durum var. Başlığı değiştirmek için konuya girip, ilk mesajı "Gelişmiş Düzenle" seçeneğinden düzenleme sayfasına gidip, başlığı öyle değiştirmek gerekiyor.

Bilgilendirme için teşekkür ederim Onur Hocam. Sağlık olsun. Bundan sonra en azından daha dikkatli olurum bu konuda.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reklamını yapalım bari  Big Grin



(08/02/2018, Saat: 17:42)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Reklamını yapalım bari  Big Grin

Süper olmuş, sabah sabah kamera karşısında çok diri durmuşsunuz maşallah.
"jileti koymadan tıraş olamazsınız" kısmında bastım kahkahayı
Ellerinize sağlık
3 şehirde birden dolandığimdan kesin konusamiyorum ama umarim ben de gelebilirim.
@starex Hocam video ASMR videoları gibi olmuş. Arka fon sessiz olduğundan ve biraz da kısık tonda konuştuğunuzdan dolayı dinlendirici ve mayıştırıcı bir video olmuş. : ) Yatmadan önce neredeyse her gece kulaklıkla asmr videoları dinlediğimden dolayı sizi de takibe aldım. : )
@starex hocam bu video ve bunun haricinde birkaç farklı videonuzu daha izlemiştim ama bu kişinin siz olduğunu bilmiyordum Big Grin
@godsyndrome hocam Ankara'da olursanız katılımınızı bekleriz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7