Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Wholly Kaw - Post Shave Kralı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Padre Leone, diger model Oud a nazaran daha az pudramsı bir kokuda, bana sahsen daha cekici geldi. Almayı dusunen varsa Oud yerine bunu oneririm.
Saygılar.

2hs6m9i.jpg
Oud u bende sevemedim , burnu yoran sert koku , bir arkadaşa verdim .
Podre yi denemek isterim . İmpa ya bu kış gelme ihtimali varmış , o zamana kadar yeni sabun kontenjanı oluşur Smile
monaco hakikaten efsane .. tıraşa kattığı kalite olarak 1 .sıraya alırım , koku olarak hala tobs Sandal krem 1 numaram , ama ilk 3 e alırım monaco yu
@mehmetgonen komşum o termin süresi kesin bilgi mi? Yayalım mı? Eğer bu kış stoklara girecekse WK modelleri, o zaman dediğiniz gibi kontenjan için eldeki bitişe yakın sabunlara abanmak lazım. Smile
(24/07/2018, Saat: 20:21)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fiiler tepişir karıncalar ezilir deyimi wholly kaw'a cuk oturdu Sad
Trump ile tepişip amerika menşeili ürünlere 2 fon getirdiler.
Yapacak bişey yok, ödeyip ithal edeceğim.
Gün vermeyim ama 2018 bitmeden stoğa sokmayı düşünüyorum Smile

@Denizksk komşum Temmuz da yukarıdaki gibi bir söz almışız Mustafa bey’den
Siz sabunlara abanın Wink
Performansı iyi ama bana kokuları (fougere ve Monaco) biraz sert geldi. WK'nın biraz daha hafif/floral olanı var mıdır?
(19/01/2019, Saat: 19:30)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Performansı iyi ama bana kokuları (fougere ve Monaco) biraz sert geldi. WK'nın biraz daha hafif/floral olanı var mıdır?


Monaco royali maggarddan almistim ama kokusu bana cok agir gelmisti. İcerik olarak cok iyi urun olarak gorunuyor ama kokudan oturu elimden cikarmistim. Hafif ve fresh kokulu urunune tekrar sans vermek isterim.
(19/01/2019, Saat: 19:30)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Performansı iyi ama bana kokuları (fougere ve Monaco) biraz sert geldi. WK'nın biraz daha hafif/floral olanı var mıdır?


Üstad ben de vegan form olanı var. Monacoya nazaran daha hafif ve fresh, müsait zaman resmi atarım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi bosverin kokuyu falan, sabunda koku 10 dakika sonra yok. Performansa bakın. Varmı boyle yumusacık bir cilt, Gorunmez bir tabaka gibi kaplayan AS nin alkolunu bile hissettirmeyen bir koruma. Harika bir sabun.
@ahraz üstad ilk fırsatta deneyeceğim. Teşekkürler öneri için. @dikdik_s üstad, performansı iyi cidden de bir MdC değil (diye pimi çekip ortaya bırakırmışım yorumu Smile) Şaka bir yana burnum biraz büyük olduğundan herhalde, koku beni çok etkiliyor. Şu @ahraz üstadın dediği fresh kokulu olanı da bir deneyeceğim.
Okuduklarımdan ve izlediklerimden çok etkilendim..Wholly Kaw'ı çok merak ettim açıkcası...Şeytan diyor yurtdışından sipariş ver ama... beklemesi..gümrükten geçti mi geçmedi mi? 20 gün bir ay...kafamda deli sorular..Offf offf
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6