Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar ustadlar,
Benim hikayemde bircogumuzda oldugu gibi cocukluk yillarina babami izleyerek ve ozenerek basladi..
Ve yillaar gecti farkli deneyimlerden ve genel itibariyle tam tatmin etmeyen sonuclardan sonra, tamam artik zamani geldi dedim ve internetten arastirmaya basladim. İlk basta tiras keyfim blogundan cok faydalandim ve nasil oldugunu bilemeden kendimi burada buldum ve kendimi cok mutlu ve huzurlu hissediyorum bir ayi askin suredir. Hepinize cokca tesekkurler ediyorum paylasimlariniz icin
Sizlerin sayesinde edwin jagger barley alarak baslangic yaptim ve aramiz cok iyi gidiyor cok sukur. Jilet olarak tam karar vermis durumda degilim cunku cok ovulen ama su anda impa ticarette bulunmayan gillette 7 oclock edge ‘i denemek istiyorum ve sabirsizlikla bekliyorum. Ama simdiye kadarki en memnun oldugum jilet Mustafa Sonmezturk komsumdan deneme icin aldigim polsilver. Bu arada sakalim sert,asiri olmasada yogun ve boyun bolgesi hassas. Tras oncesi olarak kirmizi proraso kullaniyorum ve memnunum. Beyaz olani da kargoda geliyor.. sabun olarak deneyimlerim uzun yillardir var ama benim tarzima uygun olan bence kremler. Sizlerin sayesinde son olarak Tobs avakadoyla tanistim ve gercekten muazzam bi urun. En kisa zamanda jerymyn streeti de siparis edecegim insaallah. Tras sonrasi olarakta yillardir cok farkli urunler kullandim ve en memnun oldugum urun forever living product in gentleman's pride urunu. Yine sizlerin dogrultusunda speick aftershave siparisi vermeyi istiyorum. Ayrica cadi findigi siparisimde kargoda, etkisini cok merak bir urun. Yuz kremi olarakta memnun kalarak kullandigim kiehl’sin ultra facial cream i var.
Sonmezturk komsumun tavsiyesiyle qshave ayarli sipariside verdim. Daha gelmedi ama iyi isler cikaracagima inaniyorum .
Geleneksel tras performansimda ilk trasim haricinde sikinti yasamadim. Su anda 3 perde oluyorum wtg,xtg ve son olarak atg oluyorum. Ortalama 2-3 gune bir tras oluyorum.Cok sukur hergecen gun daha iyiye gidiyorum sizlerinde sayesinde.
Son olarak iyi ki varsiniz. Hayirli haftalar olsun hepimize


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hosgeldiniz bir aceminin öğrenmesi gereken herşeyi bu forumda bulabilirsiniz keyifli tahrişsiz tıraşlar dilerim
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar için doğru yoldasınız Smile
Aramıza hosgeldiniz. Jeremy Street i de avocado gibi cok begeneceginize eminim. Kokusu ve performansı beni hayran bıraktı kendine. Ayarlı dediginiz future clone lardan sanırım. Verdiginiz fiyat karsısında gelen kalite ve tırası ile cok memnun kalacagınızı dusunuyorum aynı sekilde.
Duzeninizden ATG yi cıkarıp, 2-3 perde wtg ve xtg tıras olmayı denerseniz hem daha yumusak ve rahat hem daha sık tıras olabilirsiniz, bir alternatif oneri olarak aklınızda olsun.

Guzel bir tanısma yazısıydı. Aramıza hosgeldiniz, forumumuzda keyifli sohbetleriniz, zevkli tıraslarınız olsun.
Saygılar.
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar, konforlu tıraşlar dilerim.
Hoşgeldiniz,benim size tavsiyem ters yönde tıraş olmayınız,
Cumleten Hosbulduk,
Oncelikle fircamdan bahsetmeyi unutmusum, fircam frank shaving 26mm silvertip. Gercekten cok memnunun tavsiye ederim. Ozellikle kremlerle uyumu cok guzel.
Onerileriniz icin tesekkur ederim ama sunu belirteyim ilk baslarda 2 perde yetersiz geldi. Daha sonra 3 perde wtg ve xtg ile olmaya basladim ama yinede tam
İstedigim sonucu alamadim ve en sonunda atg ye donus yaptim, ki bu arada el becerimde daha iyi seviyeye geldigi icin sorunsuz ve tatmin edici traslar cikarmaya basladim. Tabi burda jilet secimi cok onem arz ediyor. İnsaallah sharp edge dahada memnun kaldigim jilet olur.
Ayrica qshave ayarli makina futur klonu olanlardan. Cok uygun fiyatli ve kullanicilari genel olarak memnun. Ne diyeyim darisi basima


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hos geldiniz keyifli tiraslar dilerim, 26mm-28mm arasinda gidip gelmekteyim fırçada, kremlerle uyumu derken sizi cezbeden ne oldu komşum
Benimde sizin gibi kararsizligim vardi ve razorus.com dan Noyan beyle telefonla finest olup daha omurgali bi fircami yoksa daha narin silvertipmi olsun diye gorustum. Sonrasinda pek sabun kullanmayip kremlerle daha barisik oldugumdan dolayi silvertipe karar verdim. frank shaving SI26-FI33 modelini aldim.
Kremi cok cabuk bunyesine katiyor ve hassas olan boyun bolgemde 2. Yada 3. Perdede bile hic batma yapmiyor,hicbir sert davranisi olmuyor diyeyim. Su anda cok memnunum. Bu kadar memnun kalacagimi bilsem daha buyuk dugum caplisini dahi dusunebilirdim. Tek dez avantaji daha fazla krem kullaniyorsunuz haliyle ama bu da krem rotasyonunuzu cevirmede ise yariyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel bir giriş yazısı olmuş.Hoşgeldiniz.24-26mm uygun knotlar,daha büyük knotlarda ince çalışmanız gereken yerlerde sorun yaşarsınız gibi geliyor.Yine de zevk meselesi.Güzel ürünlerle,bol keyifli tıraşlar dilerim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfalar: 1 2