Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Kaliteli el sabunuyla tıraş olmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Köpük ve koruyuculuk için hint (castor) yağı, nemlendirme için gliserin ekleyerek herhangi bir sabunu tıraş sabununa dönüştürebilirsiniz ama bu amaçla geliştirilmiş tıraş sabunlarının performansını elde edemeyebilirsiniz.
yıl 2019 bir abime verdiğim cella bitmesine yakın karpuz kokulu el sabununu kesip suda bekletmiş ve yumuşayınca fırçayla köpürtüp tıraş olmuş, mantık dekekki yumuşak oluyo tıraş sabunu demiş kendince ve sonrasında bana, sen seleksın bi çuval para vermeye ne gerek var vs demişti, sevdiğim bir abim olmasa hadi len dürrük derdim ama, pancar gibi boyunla geziyon abi bile diyemedim, tama abi sen yaptın oldu saygılar abi dedim. Big Grin
Yıllar önce A101'e gelen Pears sabunlardan almıştım. Köpük tipi ve yoğunluğunu görünce tıraş sabunu gibi diye düşündüm. Gerçekten de eskiden beri üretiliyormuş ve bir dönem tıraşta da kullanılıyormuş.
Bir tıraş denedim, pek hoşuma gitmedi. Yoğun ve dolgun köpüğe rağmen kaliteli bir tıraş sabunu hissiyatı vermedi. Pek bir beklentiye girilmezse iş görüyor mu , evet.
Eskiden Amerika'da şimdilerde Hindistan'da üretiliyor. SLS var. Belki de o yoğun köpüğü içeriğindeki SLS'ye borçludur.
52b486fb54c55336ddf5164aff5c431f.jpg
Sayfalar: 1 2 3