Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ne Dinliyorsunuz ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@neoromancer
Abi bu guzel paylasım icin tesekkurler. Sayende tanıdık ANGELINA JORDAN'ı. Cok guzel benzetmisin Amy winehouse ozgunlugunde diye, ben icinde birazcık soz yuvarlamalarında Diana Krall'ı anımsadım. Onu acık olsun, guzel eserlerini gelecekte emin adımları ile dinlemek dilegiyle.
(12/01/2019, Saat: 22:01)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@neoromancer
Abi bu guzel paylasım icin tesekkurler. Sayende tanıdık ANGELINA JORDAN'ı. Cok guzel benzetmisin Amy winehouse  ozgunlugunde diye, ben icinde birazcık soz yuvarlamalarında Diana Krall'ı anımsadım. Onu acık olsun, guzel eserlerini gelecekte emin adımları ile dinlemek dilegiyle.

Dileklerine katılarak gelecekde daha çok dinlemeyi diliyorum..umarım yaş ilerledikçe fiziksel etkilerden dolayı ses yapısı değişmez..dikkatimi çekti tüm yarışmalarda ve katıldığı programlarda şarkı söylerken ayakkabılarını çıkarıyor, inanıyorumki geçmiş büyük Jazz cıların şarkıcıların ruhlarının enerjilerini kendine çekiyor o sayede Smile ..bir Picasso Van Gogh yada Miro resmine defalarca bakmak gibi bu Bıdıkın sesini dinlemek ..aynı şarkıyı defalarca dinlesede bıkmıyor insan..Ahh müzik sen nelere kadirsin dedirtiyor insana!
USA da katıldığı bir Show programında kendinden nasıl bahsediyor bakarmısın  çok genç başladım felan 1,5 yaşında diyor Smile ..Angry Bird tipli şekerçik..linki aşağıda













(15/01/2019, Saat: 19:01)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]


Çook güzelmiş @PisPorsuk Ümit kardeşim. Her konuda rafine zevklidir Fırça Fırça Smile


(15/01/2019, Saat: 21:35)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çook güzelmiş @PisPorsuk Ümit kardeşim. Her konuda rafine zevklidir Fırça Fırça Smile
Dünden beri ben de kaç oldu dinlediğimi hatırlamıyorum. Smile

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi