Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba Geltir Ailesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Geltir ailesi, sizlere katılmaktan çok memnunum. 22 yaşında bir öğrenciyim.Malum son 5-6 yıldır bir kirli sakal modası var her yerde , televizyonda, okulda, çarşıda, pazarda... İş gereği mecbur kalmayan kimse suya sabuna dokunmuyor, tıraş olmuyor, tahriş olmuyor, tıraşa ne para ne de zaman harcıyor. Peki ama eskiler neden kirli sakalla gezmiyordu, kolaya kaçmak varken neden düzenli tıraş oluyordu, belki de eski jönler bu karizmayı tıraşa borçluydu. Sonra bunu düşünen tek kişi olmadığımı, yalnız olmadığımı gördüm. Önce Lordun blogunu sonra forumu buldum ve işte buradayız.

Önce Lordun blogunu sonra forumdaki konuları okuyarak edindiğim bilgilerle kendime bir EJ89, bir SOC Boar, Cella sabun ve biraz jilet alarak aranıza katıldım. İlk tıraşımı olduktan sonra ben bu işe tam manasıyla bağlandım. Tam anlamıyla mükemmeldi. Sanırsam makine ve fırçamı, fırçanın tek başına canı sıkılmasın diye bir porsuk aldıktan sonra ömrümün sonuna dek kullanacağım. Ekipmanlar bütün beklentilerimi ve ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladılar ama aynısını forum için söyleyemem.

Günün tıraşı başlığı altında her türlü ürünün fotoğrafını görüyorum ama ürünlerle ilgili hiç bir bilgi yok forumda. Örneğin Proraso AS Losyon kullanan o kadar insana rağmen bir inceleme yok. (Birisi özel mesajdan bana biraz bilgi verse ne hoş olur.) Ben de kendi üstüme düşeni yapıp aldığım bütün ürünler için (konusu olmayan) konu açıp kendi deneyimlerimi paylaşacağım. Aynısını sizlerden de bekliyorum. Böylece forumumuz bir geleneksel tıraş kütüphanesine dönüşecek. Bir ürünü görüp de merak eden benim gibi acemiler ürünle ilgili fikir edinecek, kendisi için uygun ürünleri kolayca bulacak ve tıraş keyfini bir üst noktaya taşıyacak.

Sizlere iyi tıraşlar diliyorum ve "Sıhhatler olsun." diyerek sözlerimi sonlandırıyorum
Hoşgeldiniz @Gentleman komşum. Bende yakın zamanda tanışma konumda ilk mesajı görünce çok sevinmiştim, umarım sizde de bir tebessüm oluşur ve buna vesile olmuşumdur Smile forumu epeyce karıştırınca kullanılan ürünlerin başlığı olmasada yorumları mevut oluyor, sadece bulması biraz zaman alıyor. Güzel tıraşlarınız olsun...
@Gentleman komşum.
Foruma Hoşgeldiniz, Tebrikler çok güzel ve keyifli bir set yapmışsınızSmile Güzel sohbetler ve zevkli tıraşlar dilerim.
@Gentleman, foruma hoşgeldiniz.Eksik gördüğünüz kısımlarla ilgili forum üyelerini ve yönetimi bilgilendirebilirsiniz.
Hoşgeldiniz.
Foruma hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz.Bol bol inceleme ve değerlendirme bekliyorum o zaman.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoş geldiniz.
Hosgeldiniz komsum, ben de gunun tirasindaki urunlerin fotografina bakip ne oldugunu cikarmaya calisiyodum baslarda. En azindan, gunun tirasi paylasimlarinin genelinde, urunlerin ne oldugu belirtilse daha guzel olur diye dusunuyorum Smile Kendi adima ozen gosterecegim.
(06/12/2017, Saat: 14:56)Gentleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ekipmanlar bütün beklentilerimi ve ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladılar ama aynısını forum için söyleyemem.
Günün tıraşı başlığı altında her türlü ürünün fotoğrafını görüyorum ama ürünlerle ilgili hiç bir bilgi yok forumda.

Hosgeldiniz forumumuza, cok acık sozlu ve girisken bir karakterdesiniz anladıgım, Foruma ilk tanısma yazısında bu forumda hic bir urun bilgisi yok demek valla daha once karsılasmadıgımız bir giristi, Allahtan once yuz yuze tanısmadık , yoksa bizi görüp "AA Ayı" diyebilirdiniz tahminim Smile

Proraso, Turkiye distributoru dostumuz sayesinde eczanelerden, diger forum tedarikcilerimize kadar ulasılması kolay nispeten uygun fiyatlı urunler oldugu icin, ve cogu yeni baslayan zaten kendiliginden denedigi icin Proraso ustune fazla durulmamıs ama haklısınız.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7867
Onun harici forum belki tam bakamamıs olabilirsiniz ama; cogu urun ve tıras bilgisi olarak derya denizdir . Forum adabıdır, acıgı eksigi goren incelemeyi yapmakla mukelleftir. Eksikleri gordukce elinizden geldigince katkılarınızı bekleriz.
Tekrar hosgeldiniz, keyifli forumlarınız, zevkli tıraslarınız olsun.
Sayfalar: 1 2