Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 2018 Havlu Organizasyonu - 2 - Güncel
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(01/12/2017, Saat: 15:10)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tapatalk üzerinden ankete girmek için sağ üstteki ... üzerine dokunup “Web görünümü” nü seçmeniz gerekiyor. Tapatalk üzerinden de bu şekilde ankete katılmak mümkün


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


Sağol komşum,teşekkür ederim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(01/12/2017, Saat: 14:03)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Canerim tapatalk kullanmıyorum bilmiyorum kardesim.


Abim,@Rating Coşkun Abi teşekkür ederim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni başlık açmadan burdan devam edeyim.

Hızlı bir geri dönüş yaparsanız fazla oyalanmadan kararımızı verelim. Renk olarak da 4 rengi geçemeyeceğiz ve ben beliryeyeyim diyorum. Çünkü en az 40 adet olması gerekiyor her rengin (konuşup bu rakamı biraz aşağı çektirmeye çalışacağım) ve bizim siparişimiz 100 civarı olacak. Bu konuda anlayış göstereceğinizi umarım.

Dün biraz yoğundum vakit ayıramadım.

Bugün üretici ile görüştüm. Bir sıkıntımız var.

200'ü bulamadığımız için, ayrıca nakış isteyenler biraz daha çok olduğu için nakışa karar vermiştik. Ben de bu başlıkta bir mesajda kabaca nasıl görüneceğinin fotoğraflarını göndermiştim. Bugünki görüşmeme göre nakışın o benim gösterdiğim yerde olması pek mümkün değil. Nakışlar kasnağa geçirilerek yapılıyormuş ve o kasnakların ufak olanının çapı 20 cm imiş.

Şimdi ben logoyu gönderip tekrar bir baktıracağım. Belki mümkün olur ama düşük ihtimal.

Bu durumda, yine seçenekler çıkıyor ortaya.

1. Diğer üreticiden baskılı olarak 100 adet almak (bunun püskülleri ve deseni şu andaki kadar güzel görünmüyor, fiyatı da pahalı.)

2. Daha yukarıya olacak şekilde nakış yaptırmak (bu da iyice ortalıyor peşkiri)

3.?

Hızlı geri dönüşlerinizi beklerim.
Renkleri sizin seçmenizde bence bir sıkıntı yok ancak nakış en azından küçülse olur. Ama adedi 160 ın altına çekemezseniz 200 olsun baskı olsun bir şekilde tüketiriz gibi geliyor bana.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@bekvural adetimiz şu anda 108. Biraz fire verebilir bu, biraz artabilir de. Adet böyle kalırsa sipariş 120 gibi olacak. Yani 160 yok zaten. 160 olsa düşünmeden 200 e tamamlayacağım nakışın durumundan dolayı da baskı yaptıracağım.
O zaman 3 renk daha mantıklı komşum @pilotic

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad renkler değil sıkıntı olan Smile. Yani şu an için değil. Benim renk seçiminden sonra öyle bir sıkıntı da çıkabilir Smile.

Sıkıntı olan şu : Nakışa karar vermişken nakış o fotoğraflarda gösterdiğim şekilde yapılamıyor (şansımı zorluyorum bir ihtimal belki birşey çıkar). O halde baskı yaptıralım desek, onda da 200 rakamını tutturamıyoruz. Hadi 200 ü boşver diğer tarafa yaptıralım dersek, bu sefer de fiyat biraz yükseliyor ve ürün (bana göre) bir tık daha görsel açıdan zayıflıyor.
Üstadım dediğiniz desenler ilk planda önemli değil. Zaten 2. Ürün hem görsel olarak hem fiyat olarak uygun bence nakış biraz küçülse çok güzel olur bence yinede siz karar verin ben uyarım.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nakışın boyutu da değil sıkıntı olan. Nakışın yeri. Nakış en alttaki boşluğa yapılacak gibi gösterilmişti fotoğrafta. Fakat o kasnak mevzusundan dolayı üretici oraya olmaz diyor. Bir üstündeki boşluğa olur diyor. Bu durumda da nakış peşkiri ortalıyor.

Bakalım gönderdik fotoğrafları falan. Bir de üretici baksın belki bir şekil hallederiz falan der.
Kolay gelsin üstadım diğer komşularımızda yazarsa fikirler netleşir...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
200 u bulamayabiliriz, gecen organizasyon adetlerini bildigimden. Baskıyı dusunmeyelim o yuzden derim. Sonra seni pazar tezgahında da gormeyelim Peskirlerimm var diyerektenn Smile
Nakıstan gidelim derim, Logo bicimini degistirerek, sadece yazı da olabilir logosuz, alt taraflara daha buyukcene sekilde. Bir sekil nasıl olacaksa, kolaya kacın derim. Ureticide fikir versin soyle yaparsak hos olur gibi. Cok detaya takılmayalım derim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19