Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İNCELEME:Frank Shaving Silvertip Fırça
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Aysel,kumanda elinde bir o kanal bir bu kanal geziniyordu.Sıkıcı bir geceydi üstelik,bir de şu dizi araları olmasa.Ne çok reklam veriyorlardı? Kanalın en altındaki şu küçük saat bitmek bilmiyordu.Sahi gerçekten bu saat işe yarıyor muydu? ( Aysel bilmese de siz bilin dostlar,evet işe yarıyor,insanlar neden arıyorlar,en basit gerekçelere bile tavız. )İşte en sevdiği reklam.Popüler dizi oyuncu X Hanım,ne kadar alımlı,ne kadar güzel.Boy,pos,duruşunda bile asalet.Aysel'in X'i sevmesi için gerekçeleri çok,bu kadar erkeğin onun peşinde olmasının da. ''Güzelliğimi bu kreme borçluyum'' diyor X, ''İsviçreli bilim adamları'' laboratuarda gecelerini gündüzlerine katmışlar sırf bütün kadınlar X hanım kadar güzel olsun diye.En çok satan kremmiş,yanında küçük bir yıldız,hemen altta ise kargacık burgacık ifadeler hızlıca akıyor,görmek,okumak ne mümkün.Zaten Aysel'in de bunları okumaya hiç niyeti yok,gözü kadının ışıl ışıl pürüzsüz teninde,bronzlaşmış mı? Sahi çok satan bir ürün sırf çok sattığı için neden iyi olsun ki? 50 milyon insanın aptalca bir şeyin doğru olduğunu ısrarla iddia etmesi o şeyi doğru kılmaz! Maalesef Aysel bunları bilmiyor,hoş,bilse de farketmeyecek,X hanım'a takılı gözleri ile hemen kremi almak istiyor.Gerisi boş.

Mankenler,dizi oyuncuları tesadüfen güzel insanlar olarak dünyaya gelmişlerdir ve sadece bu sebepten kozmetik ürün reklamında yer alırlar.Güzellik,burada seleksiyon kıstasıdır,sonuç değil.O krem Aysel Hanım'ı X Hanım kadar güzel yapmayacaktır,bu yanılsama olmasa reklamların %50'si işlemezdi. Peki bir fırça sırf lansman fırçası diye sizi tıraş üstadı yapar mı? Smile

2000 yılında Çin'de kurulmuş olan Frank Shaving firması ,hammaddenin kaynağında olmanın avantajını uygun fiyat ve işcilik ile birleştirerek biz tıraşseverlerin uygun fiyatlı porsuk fırça edinmemizi kendisine misyon edinmiş.İyi de yapmış.Bugün inceleyeceğimiz olan silvertip ( kılların gümüşi renginden dolayı bu ismi alıyor ) fırça ise FS SI24-FH057 modeli.4g59pi.jpg

Toplam uzunluğu 94 mm olan bu şirin şey 55 mmlik loftu 24 mmlik düğüm çapı ile tam bir krem canavarı.Yüzü okşayan silvertip kıllar kısa tutulan düğüm çapı ile zaten yayılmaya meyilli olan silvertip kılları iyi dengelemiş.Üstüne ince düşünülmüş 39 mm uzunluğunda reçine boynuz renkli sap eklenince silvertip severleri fazlasıyla memnun edecek günlük kullanıma uygun güzel bir fırça ortaya çıkmış.
16blpwn.jpg

Malumunuz üzere omurgalı olmasını beklemediğimiz silvertip kıllar bu açığını yüzü okşarcasına boyamasıyla kapatıyor.Büyük düğümlerde küçük suratlı kişilere uymayan bu özellik köpüğün fazla yayılmasına neden olabiliyor.55 mmlik loft bu yayılmacılığı dengeleyebiliyor,daha uzun olsa sorun olurdu diye düşünüyorum.
1zldn2g.jpg
İpek bir mendil gibi yüzünüzde dolaşan bu şirin şey sabun konusunda da fena değil ama sert sabunlara uygun olduğunu düşünmüyorum.Tasta ve yüzde köpürtme yapabileceğiniz Fs küçük olması sebebiyle tasın ve/veya scuttle'ın çeperlerine çarpma ihtimali yüksek,beni rahatsız eden bir özellik değil,ayrıca sap tasarımı bu durumu frenliyor.2nqrz1d.jpg11bswmv.jpg

Elimde hassas tartı olmaması sebebiyle ağırlığı ve buna bağlı olarak ağırlığına göre su tutma oranı tarafımdan ölçülememiştir lakin su tutma konusunda problem yaşamadığım gibi sıcak köpüğü içerisinde tutma oranını da beğendiğimi söylemeliyim.Kıl dökme sorunu yaşamadığım gibi koku problemi de yoktu.Maalesef geleneksel tıraşın en temel problemi olan kutu içeriği burada da aynı.Dalvey dışında şimdiye kadar ki bütün fırçalarımın kutusundan şikayetçi olduğumu söyleyebilirim.

Razorus.com Noyan Bey'in lansman fırçası olarak seçmiş olduğu SI24-FH057 orjinal tasarımı,uygun fiyatı,ipek yumuşaklığındaki kıllarıyla rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.Bu anlamda porsuk tecrübesi yaşamak isteyen komşularımızın ilk adresi olabilir Fs fırçalar.Kesinlikle memnun kalacaklarının garantisini verebilirim.

Sözün özü,lansman olan bir fırça sizi tıraş üstadı yapmayacaktır.Zaten güzel olduğu için lansman fırçası seçilir.Burada güzellik seleksiyon kıstasıdır,sonuç değil.

Beğenmeniz ümidiyle,bol köpüklü,keyifli tıraşlar dilerim.
Tıraşa nasıl bağlayacak Ayseli'i diye düşünüyordum, ancak öyle bağlanırdı herhalde.

@ahraz üstad yine çok keyifli bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.
Elinize sağlık teşekkürler.
(22/11/2017, Saat: 01:40)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tıraşa nasıl bağlayacak Ayseli'i diye düşünüyordum, ancak öyle bağlanırdı herhalde.

@ahraz üstad yine çok keyifli bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.

Asıl ben teşekkür ederim Hocam.Beğenmenize sevindim.
(22/11/2017, Saat: 01:43)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elinize sağlık teşekkürler.

Ben teşekkür ederim @protti komşum.
@ahraz hocam tebrik ederim.Keyifle okudum.Senin yazılarındaki mizahı seviyorum.Smile
Canerin yazıları
Cem yılmaz gosterileri gibi. Onda da cok guluyosun, dısarı cıkınca sorsalar anlatamazsın.
İlber hoca da oyledir, sınıf bilgi farkı oldugu icin, o anlatırken salya akıtarak dinlersin, biri sorsa ne anlatıyor diye cevap veremezsin.
Canerin yazılarını da çok ama çok zevkle okuyorum, yazı bitiyor sorsan ne yazıyor anlatamam. Taktikmidir, kisilikmidir, bilgi dagarcıgındanmıdır ama çok entresan ve çok guzel.
Eline klavyene saglık kardesim.
Eline sağlık caner abi teşekkürler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun zamandır takipte olduğum fırçadır kendisi, bildiğimiz fırçalardan daha ergonomik olduğunu düşünmekteyim inceleme için teşekkürler üstadım ayrıca nerden sipariş verdiniz acaba aliexpresste göremedim.

Edit: razorustan almışsınız sonradan gördüm.
Elinize sağlık inceleme için. Fırça görünüş olarak harika zaten, performansının da iyi olması listeye ekletiyor.
Sayfalar: 1 2 3