Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Henri et Victoria, Cognac and Cuban Cigars tıraş sabunu incelemesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(21/11/2017, Saat: 14:15)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen öyle Smile Tundra Artica losyonunu çok beğendim, sabununu da stoğa ekleyim o zaman.


Komşum elinize sağlık. Çok güzel bir inceleme olmuş. Tundra Artica’yı mutlaka ekleyin. Ben de yeni aldım ve bir incelemesini burada yapacağım. O zaman anlatacağım ama bakım etkisi inanılmaz. Çok üst seviy bir sabun

SV tundra Losyonu nasıl tarif edersiniz? Sabunu kadar var mı
Elinize sağlık


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komşularım, rica ederim. Ortak zevkleri paylaşmak çok güzel. Yorumlarınız için teşekkürler.
Ürünü amazon.ca sitesinden kanada'da bir adrese $15+3 ücret ödeyerek edindim

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
Emeğine sağlık komşum güzel olmuş incelemen.
Güzel incelemeniz için teşekkürler.
İnceleme için teşekkür ederim komşum, elinize sağlık.
İnceleme için tebrik ve teşekkür ederim, benim oğrenmek istediğim ustura için sabunlar farklımı yapılıyor yani bu sabunun çelik ustura için ayrı jilet için ayrı bir formumu var yoksa tek ürünü ister jilet istersekte ustura için kullanabilirmiyiz
(25/11/2017, Saat: 01:18)Ferman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnceleme için tebrik ve teşekkür ederim, benim oğrenmek istediğim ustura için sabunlar farklımı yapılıyor yani bu sabunun çelik ustura için ayrı jilet için ayrı bir formumu var yoksa tek ürünü ister jilet istersekte ustura için kullanabilirmiyiz

Tek ürünü ister jilet ister ustura için kullanabilirsiniz.Sadece köpük farkediyor.De'ler için daha kıvamlı köpük yapılırken ustura için daha sulu bir köpük yapmanız faydanıza.
(25/11/2017, Saat: 01:20)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tek ürünü ister jilet ister ustura için kullanabilirsiniz.Sadece köpük farkediyor.De'ler için daha kıvamlı köpük yapılırken ustura için daha sulu bir köpük yapmanız faydanıza.

Cevabınız için teşekkür ederim nedendir bilmiyorum sanki çelik ustura için sabunlar farklı uretiliyormuş sanki jiletle aynı performansı alamazmışım gibi bir intiba oluşmuş bende.
(25/11/2017, Saat: 01:27)Ferman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cevabınız için teşekkür ederim nedendir bilmiyorum sanki çelik ustura için sabunlar farklı uretiliyormuş sanki jiletle aynı performansı alamazmışım gibi bir intiba oluşmuş bende.

Yok,hayır.Ustura bölümünü incelemenizi ve how to make a shaving lather? diye yazarak youtube'daki videolara bakmanızı tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2 3