Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Akvaryum Sevdası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Beta dediginiz tek su kavonazlarda satılan balıklar degilmi, onlar cok beraber yasayamıyor diye biliyorum. Baska bir balıktanmı bahsediyorsunuz merak ettim.
(30/04/2018, Saat: 13:01)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beta dediginiz tek su kavonazlarda satılan balıklar degilmi, onlar cok beraber yasayamıyor diye biliyorum. Baska bir balıktanmı bahsediyorsunuz merak ettim.

Beta erkeği kendi türünün erkeğine her zaman, üreme zamanı dışında da dişisine karşı saldırgandır. Bardakta satılan Beta genelikle erkek olur. Kuyruğuna musallat olmayacak diğer türlerle mutlu mesut yaşayabilir. Bu arada kavanoz veya bardakta beslenmesi bu güzel balığa eziyetten başka bir şey değil. Bitkili tanklarda diğer balıklarla bütün güzelliğini sergiler.
"Kuyruğuna musallat olmayacak diğer türlerle mutlu mesut yaşayabilir."
Heh bunu bilmiyordum iste. Tesekkurler.
(30/04/2018, Saat: 13:30)Cem Hazir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beta erkeği kendi türünün erkeğine her zaman, üreme zamanı dışında da dişisine karşı saldırgandır. Bardakta satılan Beta genelikle erkek olur. Kuyruğuna musallat olmayacak diğer türlerle mutlu mesut yaşayabilir. Bu arada kavanoz veya bardakta beslenmesi bu güzel balığa eziyetten başka bir şey değil. Bitkili tanklarda diğer balıklarla bütün güzelliğini sergiler.

Hocam yanlız akvaryumun yeterli büyüklükte olması lazım. Bölgeci olduğu için her balığa saldırabilir.
Bitkiler biraz daha buyuyunce daha iyi gozukecektir.3da9b36d568c1d20a0e58dee383ab725.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8