Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İNCELEME:Bottega Veneta Super Silvertip Tıraş Fırçası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Neden Burak Özçivit ve Kıvanç Altıtuğ ile arkadaş olmamalısınız?

oqygi1.jpg

Sizi şahsen tanıyorum,hem de hepinizi. Smile

''Başkalarının size ilgi göstermesine ve hayranlık duymasına ihtiyacınız var,öte yandan kendinizi eleştirmeye meyillisiniz.Gerçi kişiliğinizin bazı zaafları var ama bunları genellikle dengeleyebiliyorsunuz.Kullanmadığınız,hatırı sayılır sayıda yeteneğiniz var.Dışarı karşı disiplinli ve kontrollüsünüz,ama içinizde korku ve güvensizlikleriniz var.Zaman zaman kararlarınızın doğruluğundan şüphe ediyorsunuz.Belirli bir dereceye kadar değişikliği tercih ediyorsunuz ve yasaklarla,kısıtlamalarla sınırlandırılmaktan memnun olmuyorsunuz. Bağımsız düşüncelerinizden gurur duyuyor,diğer insanların fikirlerini körü körüne kabullenmiyorsunuz.Başkalarına çok fazla açılmayı akıllıca bulmuyorsunuz.Bazen dışa dönük,dost canlısı ve girişken davranıyorsunuz,bazen de içe dönük kuşkucu ve çekingen.Dilekleriniz bazen gerçekçi değilmiş gibi görünüyor?''

Ne diyorsunuz?Yazdıklarımın içerisinde kendinizi görebiliyor musunuz? 0'dan ( tamamen yanlış ) 5'e ( tamamen doğru ) kadar bir puanlamada sizi ne kadar doğru tanımladım?

1948 yılında psikolog Bertram Forer bu metnin aynısını üniversitedeki öğrencilerine verdi.Her bir öğrenciye tanımları kişisel olarak onun için yazdığını iddia etti.Öğrenciler karakter tanımlamalarını ortalamada 4,3 ile puanladılar,böylelikle Forer'in %86 oranında isabetli olduğunu rapor ettiler.Bu deney sonra onlarca yılda 100 kez tekrarlandı,hemen hemen birebir aynı sonuçlarla.

Sahi siz kaç puan vermiştiniz? Smile

İnsanların,birçok başka insana da uyan kişilik tanımlamalarını kendileriyle ilgili olarak son derece isabetli değerlendirme eğilimleri vardır.Bu eğilime bilim Forer etkisi adını verdi.Şimdi size benzer bir yaklaşımla bir fırça tanımlaması vereceğim,bakalım ne düşüneceksiniz?

"Tıraş Koleksiyonu Sanatı" eşsiz bir güzellik ritüeli !! Bottega Veneta eşsiz ve muhteşem kokusuyla traş kremi & kaliteli bir tıraş fırçası ve yatıştırıcı tıraş;sıçrama toplama yapmadan temiz bir Yüz oluşur. Bu luxuiöse Tıraş Bottega Veneta işçilik için bir hediyedir. Fransa'da çok ayrıntılı ve el yapımı tıraş fırçası ikonik Intrecciato desenleri ile sağlanır. Amerikan Badger tarafından sunulan doğal kıllar yüksek kalitede (Süper Silvertip)optimum ağırlık (90g) ve ideal boyutu, elinize mükemmel bir uyum ve bir deneyim haline günlük tıraş rutin hale getirir. yüksek kalite tıraş fırçası sırtında oyulmuş Bottega Veneta logolu bir mat siyah metal standı ile birlikte.

Tanıdık geldi mi? Smile

İncelemeye başlamadan önce Bknz. http://www.geltir.com/showthread.php?tid...#pid182142

Bottega Veneta tıraş fırçası,aynı markanın bendeki ikinci ürünü.Marka tanıtımını yukarıda paylaşmış olduğum linkte bulmanız mümkün.Devam etmeden önce bu incelemenin okunmasını önemli buluyorum.
30jsoyd.jpg

Benzer kutu formuyla geliyor,tıraş kremi kutusuna nazaran stand olması sebebiyle daha iyi ama yine benzer kalitede.Maalesef valize kaldırdığım için resmini çekemedim.mah1sm.jpg2j4d4lt.jpg

22-23mm knot çapı (tam ölçemedim,kusuruma bakmayın),52 mm loft,40 mm sap uzunluğu ile toplam da 92 mm uzunluğunda,sap tasarımdan Bottega veneta çantalarında sıkça karşılaştığımız ''cabat tasarım'' ile super silvertip kıllara sahip olan bu fırça sap ve stand tasarımı ile bir şaheser.90 gr ağırlığındaki metal stand ve sap siyah kuğu gibi.İşçilik ve denge yine ön planda,siyah renk asalet katarken düz çizgiler 30mm sap çapı ile muhteşem uyumu yakalamış.Yatay durumda fırça muhafazasını sağlayan stand ise 61 mm boy ve 40 mm en ile 90 gr ağırlığını da hesaba katarsak gayet okkalı,hani hasbelkader banyoya düşerse kalp rahatsızlıkları olan akrabalarınızı hatırlatacak kadar. Smile

Gelelim kıl yapısına.Super silvertip diye satılan bu fırçanın kıl yapısına yakından bakmadan önce porsuk kıl tipleri ve gerçekleri daha iyi anlamak adına Porsuk Kılı Hakkında Gizlenen Gerçekler yazısının incelenmesini olumlu buluyorum.Bknz.http://www.geltir.com/showthread.php?tid=5777
ka340h.jpg2uswx7o.jpgezn5le.jpg

Biraz önce tasarım ve işcilik konusunda çok beğendiğimi belirttiğim bu fırça konu kıl kalitesi olduğunda sınıfta kalıyor maalesef.Super silvertip diye belirtilen kıl bence super değil,hatta silvertip bile olmayabilir Smile Şaka bir yana,silvertip genel özelliği olan yumuşaklığı diğer silvertiplerime nazaran biraz az olsa da var,evet çok yayılmacı değil,o da kabulüm,kıllar biraz daha omurgalı olsun diye yapıştırıcı kaynaklıdır belki,suyu görünce yumuşuyor ama dairesel hareketlerde hafif batıcılık üstüne bir de kıl dökme eklenince...Aklımdaki dialog aynen bu;

Bottega Veneta Yetkilisi: Biz 200 milyon euro'yu aşan cirosuyla Avrupa'nın en önemli moda aksesuar gruplarından biriyiz.Yeni projemiz Bottega Veneta Man koleksiyonu için tıraş fırçası yaptırmayı planlıyoruz.Evet,evet ıslak tıraş fırçası.Sap tasarım falan biz yapacağız,siz sadece kıl işine bakacaksanız.( Knot nereden bilecek?) Nasıl bir kıl tipi mi istiyoruz?Hımm,The best tabii ki.Hahaha (Gülüşmeler)

İşin şakası bir tarafa böyle bir dialog yaşanmamış olsa dahi hani super silvertip denince bambaşka birşey bekliyordum ve maalesef umduğu bulamadım.İlk porsuk fırçam olmuş olsa ve başka hiç bir fırça deneyimim olmasaydı,bu fırça benim en güzel fırçam diyecektim belkide ama diğer fırçaları görünce...

İşte şimdi neden Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ ile arkadaş olmamanız gerektiğini biliyorsunuz.Bekarsanız ve o geceye damga vurmak istiyorsanız,mekana görece size göre daha çirkin ve daha kısa,hoş sohbet olmayan,eblek arkadaşlarınızla gidin,perspektif etkisiyle onlar ne kadar yerin dibine batarken siz o kadar göğe çıkarsınız.Şişman kızların yanındaki kızların daha çekici gelmesinin nedeni budur.Burak ve Kıvanç'a da benden selam söyleyin.

Beğenmeniz ümidiyle bol köpüklü,keyifli tıraşlar.

Not:Elimdeki küçük fırça koleksiyonuyla( küçük olan fırçalar anlamında,naçizane anlamında değil Smile ) kıyaslama imkanı için küçük bir resim.
sl6uj9.jpg
@ahraz
Sevgili Caner kardeşim yine bir harika çalışma eline sağlık..
Girişe bayıldım, anlatım sonuçta sürpriz Smile
Koleksiyonun enfes sağlıkça kullan senin iki yakışıklıda devam eder Smile
Bottega yinede şıklık konusunda sapı ile fark yaratmış..
nb.
DUFF ; Dedicated Ugly Fat Friend
İnceleme için teşekkürler. Sabunlu köpüklü hallerini de bekleriz.

Bottega Veneta falan diye böyle albenili isimler koymuşlar ama bu fırça alitta ekspretta fırçalara benziyor Smile. Çanta tasarımları da çekik gözlü arkadaşlarımızdan çalıntı olmasın bunların?

男性シェービングブラシソフト毛pincel-barbear金属ハンドルbroch...M02411.jpg
@ahraz canercim 10 numara inceleme keyifle okudum gibi ellerine sağlık .
(16/11/2017, Saat: 23:47)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ahraz
Sevgili Caner kardeşim yine bir harika çalışma eline sağlık..
Girişe bayıldım, anlatım sonuçta sürpriz Smile
Koleksiyonun enfes sağlıkça kullan senin iki yakışıklıda devam eder Smile
Bottega yinede şıklık konusunda sapı ile fark yaratmış..
nb.
DUFF ; Dedicated Ugly Fat Friend


Ufaktan işliyorum abi bizim aslan parçalarına Beğenmenize çok sevindim,fırça sap ve stand harika,tamamen dökülürse kendim knot takacağım,planım bu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(16/11/2017, Saat: 23:54)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnceleme için teşekkürler. Sabunlu köpüklü hallerini de bekleriz.

Bottega Veneta falan diye böyle albenili isimler koymuşlar ama bu fırça alitta ekspretta fırçalara benziyor Smile. Çanta tasarımları da çekik gözlü arkadaşlarımızdan çalıntı olmasın bunların?

男性シェービングブラシソフト毛pincel-barbear金属ハンドルbroch...M02411.jpg


Yakın zamanda köpüklü fotoları da atarım,köpük yapmada sorun yok.Kısa sürede kıvamlı köpük yapıyor.Çanta tasarımı orjinal Hocam,o kadar da değil,lütfen.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(16/11/2017, Saat: 23:54)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ahraz canercim 10 numara inceleme keyifle okudum gibi ellerine sağlık .


Beğenmenize sevindim abi,teşekkür ederim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine harika inceleme olmus kardesim. Agzına klavyene saglık. Ustune diyecek cok sey yok. Kısa ve net; Ozel ve guzel.
@ahraz , üstad inceleme yazısı standartlarını çok yukarıya çektin. Smile Keyifle okuyoruz.Teşekkür ederiz.
(17/11/2017, Saat: 00:32)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine harika inceleme olmus kardesim. Agzına klavyene saglık. Ustune diyecek cok sey yok. Kısa ve net; Ozel ve guzel.


Teşekkür ederim abi,Beğenmene çok sevindim.Bi Bohem güzeli değil belki ama


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfalar: 1 2 3