Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba Güzel İnsanlar(foto eklendi) umarım :))
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Uzun bir takip süresinden sonra meclisinize girmiş bulunmaktayım, hoşgörünüze sığınarak bir Selamun Aleyküm diyeyim evvela, daha sonrasında becerebilir isem görselde ekleyerek en yakın zamanda bu başlık altında kendimi tanıtacağım. Hayırlı geceler...
  Tekrardan merhaba kıymetli komşular. Bu aralar işlerim biraz yoğun, akşamda çocuklarla oyna onlar uyusun sen otur rahat rahat çayını iç derken bu saat oldu, kusuruma bakmayacağınızı tahmin ediyorum  Blush  . İsmim Samet, Istanbul'da yaşıyorum, iki kızım var Allah bağışlarsa, kamu görevlisiyim. Model araba merakım vardı, güzel ama biraz irice ve gürültücü bir oyuncak aldım, üç sene boyunca hevesimi aldım pek diyememde malum şehirde pekte keyfini çıkaramadığımdan ileride tekrar almak üzere sattım küçük kamyonumu. Evlendikten sonra bu sefer yine hep imrenerek baktığım deniz akvaryumu kurmaya karar verip karambole gidip eminönünde bir güzelde kazıklanıp bir tank kurdum, tabi bilmeden dalınca o sulara aldığım balıklarımın ömrüde çok uzun olmadı, cehaletimin kurbanı oldu canlarım. Onlar ölünce ancak aklıma araştırmak geldi ve tıpkı Geltir gibi kaliteli bir akvaryum forumu buldum, gece gündüz okuyup forumu hatmettim desem yeridir, neticesinde 3 buçuk senedir fıldır fıldır yüzen, hatta yavru bile vermeye çabalayan kuzucuklarım var Smile. Bu aşırı keyifli akvaryum sevdası ikinci kızımda olunca biraz geri planda kaldı mecburen, sağlıklı bir şekilde yaşamaları için yapmam gerekenleri yapıyorum o kadar.
  Niye bu kadar kafa şişirdin kardeşim demeyin Smile yazmak istedim, çünki etrafımda zevk aldığım bu güzellkkleri anlatıpta yakın bir şeyler hissedecek kimse yok, ama siz komşularım zevk sahibi adamlarsınız. Velhasıl bende kızlarımı sevmekten başka keyif alacağım bir şey kalmadı. Evladı olan vede sadece hanımıyla bakmak zorunda olanlar bilir, çocuk dünyada eşi benzeri bulunamayacak bir varlık, insana büyük zevkler mutluluklar yaşatıyor, bir okadarda yorucu sıpalar Smile. Yani keyif verecek ama çok zamanımı almayacak uğraş lazımdı bana.
  E bu şey tıraş olmak mıydı yani diyen olabilir Smile Değildi tabi. Kimin aklına gelir çok pıçaklıyla işini halledebiliyorken eski makinelerle yaprak jilet kullanmak. Aslında hiç bu denli keyif alabileceğimide düşünmüyordum. Günlük tıraş zorunluluğum yok lakin hanım çocukların yüzünü mahvediyorsun git tıraş ol dedikçe hepi topu beş dakikalık iş zul gelirdi. Tahriş değilde köpük sıkmak o saçma aleti surata sürtmek çok sıkıcı vede inanmazsınız belki öyle bir moral bozucu gelirdi hep. Yine hanım sağolsun git tıraş ol deyince, ben berbere gidiyorum orda olcam tıraşımı deyip çıktım. Dönüşte elimde bir Ali bıyıklı, kocaman bir jaguar fırça, üç paket yeşil astra, birdeee tasa yeni basılmış iki çubuk arkoSmile. İki gün sonrası olduğum o ilk tıraş nasıl bir keyiftir öyle. Sapık mıyım lan ben tıraştan keyif mi alınır diye kendime bir baktım ama alınıyormuş sonradan sizleri görünce anladım Smile. Tabi yüzüm bu ilk tıraş sonrası kan revan olunca bu iş böyle olmayacak bir hal çaresini bulmak lazım derken SİZLERİ buldum. Bu seferki cahilce dalışımın cezasını nerdeyse bir hafta kedi köpek tırmalamış gibi gezerek ben çektim.
  5-6 aydır sizleri okuyarak görmüş olduğunuz takımımı kurdum. Hepinizi sevdim güzel insanlar...
( Forum acemiliğim ve teknoloji cehaletimden ötürü fotolar 2. sayfada )
@Samet
Aleyküm Selam..foruma hoşgeldiniz, görsel eklemek güzel düşünce komşumSmile
Aleykğm selam hoş geldiniz... keyifli forumlar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aleykümselam, hoş geldiniz, keyifli tıraşlar...
Hoş geldiniz.


Tapatalk kullanarak gönderildi
Hoşgeldiniz
Aramiza hosgeldiniz. Keyifli forum sohbetleriniz, zevkli tiraslariniz olsun.
@Samet komşum hoşgeldiniz.Güzel bir forum süreci geçirmenizi dilerim.
Aleykümselam. Hoşgeldiniz.
Hosgeldiniz Smile
Sayfalar: 1 2 3 4