Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: grabr.io
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir süredir takip ettiğim bir internet girişimi olan https://grabr.io/ Türkiye'ye de hizmet vermeye başladı. Peki nedir bu Grabr? Cevap çok basit. Bizim yurtdışından bir şey istediğimiz zaman sosyal medya hesaplarımızda yurtdışına giden bir arkadaşımızı aramamız veya yurtdışına giderken arkadaşlarımızdan aldığımız sipariş işini adamlar organize hale getirmişler. Diyelim ki Amerika'dan bir iPhone a ihtiyacınız var. Siteye üye olup detayları ve linki paylaşıyorsunuz ve bir ödül miktarı belirliyorsunuz. Amerika'ya giden bir kişi bu ödüle talip oluyor ve ürünü Amerika'dan getirerek ödülü alıyor. Veya diyelim ki siz Amerika'ya gidiyorsunuz. O zaman da girip kim ne istiyor diye bakarak istenen ürünü getiriyor ve ödüle hak kazanıyorsunuz.

Sistemin ödeme kısmı da şöyle işliyor. Sipariş veren kişiye birisi siparişi getireceğini işaretlediğinde Grabr ürün bedeli + ödül kadar parayı kişinin kartından çekiyor. Siparişi alan kişi ürünü kendi parasıyla alıyor. Sipariş teslimatında siparişi veren kişi sistemden onay veriyor ve para siparişi alan kişiye geçiyor. Bana göre bu modeldeki tek kötü yan siparişlerin bu nedenle büyük oranda sadece elden teslim edilecek olması. Yoksa başka bir sıkıntı yok.

Tıraş malzemesi alışverişinde de kullanılabilir. Smile
@cihankeskin
üstat çok akıllıca sisteme bayıldım, çok teşekkürlerSmile
Güzel sistem...
linke tıklayınca şu çıkıyor bende...

Kaspersky
Internet Security
ERİŞİM ENGELLENDİ
İstenen URL sağlanamıyor

URL:

https://grabr.io/en/

Web Antivirüsü tarafından engellendi

Neden: kimlik avı URL'si

Bu web sayfasının yanlışlıkla engellendiğini düşünüyorsanız buraya tıklayın.

Tespit yöntemi: veritabanları
Mesaj oluşturulma zamanı: 21:32:34
Kaspersky biraz abartmış . Siteyi hariç tutun.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
teşekkür ederim starex...
Galiba ürün bedeli + ödül dışında bir de hizmet bedeli var. Bir de ödülü sistem kendisi belirliyor galiba ürünün % 25 ine yakın bir ödül verdi sistem. Böyle olunca yine ekonomik olmadı en azından benim için.