Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Big Boyz Festival
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(05/11/2017, Saat: 18:20)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumdaşları ilk kez ete kemiğe bürünmüş gören bendeniz için pek güzel fotoğraflar çok teşekkür ederim yalnız slant makineler üzerine fikirleriyle dikkatimi çeken ve bu sayede iKon X3 almama neden olarak büyük takdir ve saygı duyduğum sevgili @dikdik_s Serdar Bey siz bu karizmayla meyve bıçağını övseniz onunla bile tıraş olunur hani

Kardesim simdi gordum atlamısım, guldurdun beni. Sagolasın. Estagfurullah bilgimiz denizde kum tanesi, kendimizce iyi kotu oneriler. Sizede uyduysa, tırasınıza ufacık bir katkı yapabildiysek ne mutlu bize. Saygılar.
(05/11/2017, Saat: 01:43)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Razorus.com Sahibi Noyan bey'e böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkürler.

Kötü hava şartlarına rağmen bunca yol katedip buluşmamıza katılan tüm dostlarımıza müteşekkiriz.

Sizlerle tanışmak çok güzeldi yeniden yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle.

Geleceğim dedim fakat aksilik çıktı sevmem sözümde durmayı ya Huh Fotoğraflarda ortam ve sohbet güzelliği çıkmış. sabunu kaçırdık dünkü boyoz festivalinden boyoz yollasaydın : Hepinize selam ediyorum .

Sağlıcakla ,
Serdar beyin sabun hayratı ve Proraso Türkiyeye hediyeleri için teşekkürler.

Kaçıranlar çok şey kaçırdı Smile





50e4f2fa06e1fc5a580029833886ca25.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(07/11/2017, Saat: 00:34)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serdar beyin sabun hayratı ve Proraso Türkiyeye hediyeleri için teşekkürler.

Kaçıranlar çok şey kaçırdı Smile

Az veren candan çok veren maldan Hilmi Kardeşim Smile Gönüller bir olsun . Yalnız lokantacı ise kesin adı bol kepçe lokantasıdır Smile
@F_16 Fatih aramıza hoş geldiniz. Sizi tanımaktan mutluluk duydum. Bu arada forumumuzun gayri resmi emlak müşaviriyim. Herhangi bir soru veya sorununuzda, ilgili başlığı kullanarak veya öm kanalıyla bana ulaşmaktan çekinmeyin lütfen. Keyifli tıraşlar, hoş sohbetler dilerim.
Serdar beyin önünde 5 - 6 çeşit sabun vardi o hava şartlarına rağmen hemde komşu standda Smile cilt tipine uygun samplelar hediye etti sağolsun tabularasayı ilk kez deneyeceğim.


MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(07/11/2017, Saat: 02:12)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serdar beyin önünde 5 - 6 çeşit sabun vardi o hava şartlarına rağmen hemde komşu standda Smile cilt tipine uygun samplelar hediye etti sağolsun tabularasayı ilk kez deneyeceğim.


MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1
Keyifli sohbeti ve bonkörlüğü için ben de Serdar kardeşime teşekkür ederim. Tabula'yı ben de sayesinde ilk kez deneyeceğim. Sağanak yağmura rağmen çok keyif aldığım saatler geçirdim.
(07/11/2017, Saat: 02:12)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serdar beyin önünde 5 - 6 çeşit sabun vardi o hava şartlarına rağmen hemde komşu standda Smile cilt tipine uygun samplelar hediye etti sağolsun tabularasayı ilk kez deneyeceğim.

Big dedin iki dirhem bir çekirdek adammışsın tanıdığıma ilk başta olduğu gibi menun oldum Smile Smile Smile
Hava şartlarından yağmur rüzgar sabun bereketli yan standtlara kadar köpük yapmış tasta köpürtünce Fırça mecburen yüzde köpürtüyordur Rolleyes
Çok değerli Dostlar,
Eskişehir'e döndükten sonra ancak toparlanabildiğimizden dolayı mesajım gecikti; affımı rica ediyorum.

Şu üç günlük festivalde öyle güzel şeyler yaşadık ki; söze nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum.
Öncelikle bizi bu etkinlikte yalnız bırakmayan, çok kıymetli dostum Caner ( @ahraz ) Beye bir kez de huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bitmek bilmeyen enerjisi ve hem çevreye hem de konuya olan hakimiyetiyle, her aşamada muazzam desteğini aldım. Çok teşekkürler Dostum!

Davetime icabet etmek için Edirne’den kalkıp gelen ve beni onurlandıran Orçun Beye ( @BigHillMe ) ve günübirlik İzmir’den gelip, sadece yaptığımız söyleşide değil, stant alanına geldiği andan itibaren enerjisiyle etrafına aydınlık veren Serdar Beye ( @Dikdik_s ) özellikle teşekkür ederim.

Yine bu etkinlik için Bursa’dan gelen dostum Fatih Beyi (yeni lakabıyla @F_16 ) ben de samimiyetle kucaklıyor ve “hoş geldin” diyorum.
Ayrıca, varlığıyla beni onurlandıran çok değerli dostlar Murat Bey ( @Niko ), Tahir Bey ( @Tahir ), Ergün Bey ( @Marek ), Ümit Bey ( @Pisporsuk ), Onur Bey ( @onurcakmak ), Sinan Bey ( @kalantorxl ) ve Arda Beye ( @Posicor ) bir kez daha teşekkür ederim. Yağışlı hava ve beklenmedik olumsuzluklara rağmen, bu denli derinlikli bilgiye, tecrübeye ve en önemlisi “paylaşım hevesine” sahip insanın bir araya gelmesine vesile olmak benim için büyük bir onurdur.

Bu türde etkinliklerin artarak ve genişleyerek devam etmesini can-ı gönülden dilerim.
En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle,
Tıraş keyfiniz daim olsun.
Noyan
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10